Sertifikaları Erdoğan verdi

Denizli’de ilk kez düzenlenen  Uygulamalı İngilizce Dış Ticaret Eğitimi’ni tamamlayanlara sertifikalarını Denizli Ticaret Odası  Başkanı Uğur Erdoğan verdi.  Erdoğan, yıl boyunca kesintisiz sürdürdükleri eğitimlerle üyelerinin kişisel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlamaya devam edeceklerini söyledi. 

19-11-2019 13:23:16

DTO, Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA)’nın Teknik Destek Programı kapsamında, Uygulamalı İngilizce Dış Ticaret Eğitimi gerçekleştirdi. 60 saatte tamamlanan ve 23 kişinin tamamladığı eğitimde, dış ticaret temelleri, iş akışı, ödeme ve teslim yöntemleri, pazar araştırması, yazışmalar ve kanunlar gibi konular İngilizce ve dijital ortamda uygulamalı işlendi.

Sertifika dağıtım töreninde konuşan Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, 58 kişinin başvurduğunu, yapılan değerlendirme sonucu İngilizce seviyesi yeterli 23 kursiyerin belirlendiğini söyledi. Kursiyerlere sertifikalarını veren Erdoğan, üyelerinin ve vatandaşların, kişisel ve mesleki gelişimleri için imkân ve katkı sağlamaya devam edeceklerini belirterek,  “2019’da Finansman ve Muhasebe, Dış Ticaret, e-ticaret, e-ihracat, Endüstri 4.0  ve benzeri 24 farklı eğitim planladık. Bugün itibarıyla, 19’unu tamamladık. Bölgemizin kalkınmasına katkı sağlayacak ilklere de imza atmaya çalışıyoruz. Avrupa Birliği’nden destekli, 5 Milyon Euro hibe bütçesi olan Denizli’de Teknik Tekstile Dönüşüm Projemizi yakında hayata geçiriyoruz. Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde, 1000 metrekarelik kapalı yer ayarladık. İsteyenler, yenilikçi ürünleri için burada çalışıp, prototip yani örnek, numune üretim yapabilecek. Bunun için gerekli modern bir makina parkı oluşturacağız. Denizli tarihindeki en yüksek bütçeli proje olan bu projemizi, başlama aşamasına kadar getirdik” dedi. Haber Merkezi

 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi