Serinhisar’da kamu yatırımlarını inceledi

112 Acil Sağlık İstasyonu’nun açılışı için Serinhisar’a giden Vali Hasan Karahan,  ilçede bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. 

19-02-2019 12:19:41

Ziyaretler kapsamında Serinhisar Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Hasan Karahan, burada Kaymakam Oğuz Şenlik ve diğer ilçe protokol üyeleri tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından Kaymakamlık Makamına geçen Vali Karahan, Oğuz Şenlik’den ilçede gerçekleşen kamu yatırımlarının son durumu hakkında bilgi aldı.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Serinhisar’daki esnafları da ziyaret eden Vali Hasan Karahan esnaf ve vatandaşlarla biraraya gelerek sohbet etti. Vali Karahan, Denizli Milletvekili Şahin Tin ve beraberindeki heyet ile Denizli Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından Serinhisar’da yaptırılan  250 kişilik spor salonunun inşaatında incelemelerde  bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İlçe ziyaretinde son olarak Serinhisar Belediyesi’ne geçen Karahan, Denizli Milletvekili Şahin Tin ve beraberindeki heyet ile Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş’ı ziyaret etti. Karahan, Kobaş’tan belediyenin ilçede gerçekleştirdiği ve devam eden yatırımlar hakkında bilgi aldı. Haber Merkezi

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                      

     

 

 

 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi