Şehidin adı hastaneye verildi

Çivril’de geçen yıl hizmete giren Çivril Devlet Hastanesi’ne şubat ayında şehit olan astsubay Hilmi Öz’ün adı verildi. Sağlık Bakanlığı’nın onayıyla hastanenin adı Çivril Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanesi oldu. 

24-05-2018 18:43:45

Geçen yıl hizmete giren Çivril Devlet Hastanesi’nin ismi değiştirildi. Hastaneye şubat ayı içinde Bitlis’in Hizan ilçesinde PKK’ya yönelik düzenlenen operasyonda şehit düşen Çivrilli  sağlıkçı  Astsubay Hilmi Öz’ün adı verildi. Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Denizli Sağlık Müdürlüğü tarafından Denizli Valiliği’ne hastanenin adının değiştirilmesi için yazılı başvuru yapıldı. Yapılan müracaatın ardından isim değişikliği talebi Sağlık Bakanlığı’na iletildi. 

Sağlık Bakanlığı’nın olumlu kararı üzerine hafta başında Çivril Devlet Hastanesi’nin adı Çivril Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanesi olarak değiştirildi. İsim değişikliğinden sonra gerekli düzenlemeler yapıldı ve hastanenin isim tabelası değiştirildi, internet sitesinde ve yazışmalarda Çivril Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanesi ismi kullanılmaya başlandı.

Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi