6 Ağustos 2022 Cumartesi

Sarayköy Teşkilatı’ndan Zolan’a ziyaret

AK Parti Sarayköy İlçe Başkanı Volkan Gezen ve yeni yönetimi, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. 

15-12-2017 17:37:53

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bir süre önce genel kurullarını tamamlayan AK Parti Sarayköy İlçe Başkanı Volkan Gezen ve yeni yönetimini kabul etti.
Kongrelerine katılan Başkan Zolan'a teşekkür eden Gezen, "Gönül yoldaşlarımızla beraber Sarayköy ve Denizlimize hizmet etmek için bu yola çıktık" dedi. Bugüne kadar Sarayköy’e yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Osman Zolan’a teşekkür eden Gezen, “Sarayköyümüz gerçekten hizmete çok açtı. Bununla ilgili sizden birçok istekte bulunduk. Allah razı olsun bu isteklerimizin hepsini yerine getiriyorsunuz” dedi. 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, AK Parti Sarayköy İlçe Başkanı Gezen ve ekibine yeni görevlerinde başarılar dileyerek, “İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde güzel hizmetler yapmayı Allah’ım nasip etsin. Sarayköy bizim için de özel. Sarayköy’e gözümüz gibi bakmaya, gece gündüz hizmet etmeye devam edeceğiz. Sizlerle birlikte güzel bir yoldayız, tekrar hayırlı uğurlu olsun” dedi. 


 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi