Sarayköy’de tiyatroya ilgi artıyor

Sarayköy Belediyesi tarafından kurulan Tiyatro Kulübü, ilçede tiyatroya ilginin artmasını sağladı.  Tiyatro Kulübü,  “Karım, Balım, Peteğim” isimli tiyatro oyunuyla izleyenlerden tam not aldı. Oyunu bu kez ilçenin gençleri, PAÜ Sarayköy Meslek Yüksekokulu öğrencileriyle birlikte sahneledi.

13-04-2019 10:55:17

Sarayköy Belediyesi Tiyatro Kulübü her hafta farklı oyunları ilçe halkı ile buluşturuyor. Her hafta dolup taşan 400 kişilik tiyatro salonunda bu kez  “Karım, Balım, Peteğim” isimli tiyatro oyunu sahnelendi. Engin Karslıoğlu’nun yazdığı “Karım, Balım, Peteğim” isimli tiyatro oyununu Sarayköylü gençler ve PAÜ Sarayköy Meslek Yüksekokulu öğrencileri birlikte sahneledi. Performanslarıyla tam not alan gençler oyun sonunda ayakta alkışlandı. 

Yeniden seçilen Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “Üstyapı, altyapı yapmak bir yana,  şu güzel faaliyetleri bırakıp gitmek çok zor gelecekti bana. Ancak sizlerin takdiri ile çok şükür yine bir aradayız. Bugün tiyatro oyunumuzun içerisinde sadece Sarayköylü gençlerimiz değil,  Pamukkale Üniversitesi Sarayköy MYO öğrencilerimiz de var. Oyunları bir harikaydı. Hepsi çok başarılılardı. Güzel oyunlarını merakla bekliyorum” dedi. 

Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi