6 Ağustos 2022 Cumartesi

Sarayköy’de Nuri Coşar güven tazeledi

AK Parti Sarayköy İlçe Gençlik Kolları Başkanlığının 5. Olağan Genel Kurulu, gerçekleştirildi. Kongrede, Nuri Coşar yeniden başkan seçildi.

11-10-2017 18:49:33

Kongreye Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, AK Parti İlçe Başkan Adayı Volkan Gezen, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Nuri Coşar, İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Onur Yılmaz katıldı. 

AK Parti İlçe binasında gerçekleştirilen toplantıda ilk olarak saygı duruşunda bulunuldu, ardından İstiklal Marşı okundu. Kongrede AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Nuri Coşar bir konuşma yaptı. Coşar, “Bizim için kongre sadece seçimlerin yapıldığı, adayların belirlendiği yerler değildir. Kongrelerde yapılar yenilense dahi kardeşlik hukukumuzu asla kaybetmediğimiz, kaybetmeyeceğimiz sadece gelecekten mükellef değil, hem bugünden sorumlu olduğunu bilen hem de yarın için arı gibi çalışan bir gençlik halindeyiz. Teşkilatımızın tüm mensupları olarak bir aile olduğumuzu ve bir aile olmamız gerektiğini asla unutmuyoruz. Bu vesile ile AK Parti Sarayköy İlçe Gençlik Kolları kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

AK Parti Sarayköy İlçe Başkan Adayı Volkan Gezen, “AK Parti siyaset anlamında, hayat anlamında bulabileceğiniz en iyi okul. Bunu bizzat yaşamış bir abiniz olarak söylüyorum. Çünkü partimiz adına genç yaşta belediye meclis üyeliği yaptım ve şeref duydum. İlk zamanlar seçilme yaşı 25’ken şimdi 18’e düşürüldü. Bu da Siyaset Gençleşiyor, Türkiye Gençleşiyor anlamında yola çıkmakta. Sizler bu partide en ileriye koşan, en ileride mücadele eden gençlersiniz. Bu konuda size olan inancımız hep sonsuzdur. Sizlerle beraber koşmak sizlerle beraber yürümek bize güç veriyor” diye konuştu.

AK Parti Sarayköy 5. Olağan Gençlik Kongresinin hayırlı olmasını dileyen Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “16 yıl önce yani 14 Ağustos 2001 yılında partimiz kuruldu. 3 Kasım 2002’de Türkiye’de AK Parti’nin sandıklarından çıkan oy yüzde 34 buçukken Sarayköy’de çıkan oy yüzde 7,5’du. O günlerde elimizde üye defteri ile köylere, kahvelere, işyerlerine gittiğimiz vakit birkaç gün sonra kapanacak partiniz denirken bu salonu gençlerimizin doldurması büyük onur ve gurur oldu bizim için. Tabi bu tabloda emeği geçen tüm gençlik kollarımıza çok teşekkür ederim. Gerçekten arkadaşlarına sahip çıkıcı, koruyucu ve her zaman onların yanında olucu duruşlarıyla bugün bu tablo yarın daha büyük bir şekilde büyüyünce AK Parti gençliğinin Sarayköy’e büyük bir damga vuracağına inanıyorum. Allah razı olsun hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Nuri Coşar kardeşime ve yönetim kurulumuza başarılar diliyorum” dedi.

AK Parti Sarayköy İlçe Gençlik Kolları’nde tekrar Başkan seçilen Nuri Coşar’ın yönetiminde şu isimler yer alıyor; Mehmet Onur Akdağ, Fatih Akın, Emrah Tetik, Hüseyin Özen, Muhammed Ali Aysu, Abdullah Ülker, Abidin Yıldırım, Gamze Çullu, Güler Sivritepe, Savaş Tanrıkulu, Onur Şeker, Afer Girgin, Yasin Toköz, Harun Yertürk, Emre Böceoğlu, Mevlüt Ayhan, Metin Genç, Engin Yalçın, Emrah Haşin, Cemal Özcan, Veli İnce, Filiz Soyalp.

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi