3 Ağustos 2022 Çarşamba

Sarayköy Belediyesi vatandaşların hizmetindeydi

Koronavirüs salgını sebebiyle dört günlük sokağa çıkma yasağında Sarayköy Belediyesi, vatandaşların hizmetindeydi. Ekipler gece, gündüz demeden vatandaşların isteklerini evlerine ulaştırdı.

28-04-2020 14:51:53

Ramazan ayının başlangıcına denk gelen dört günlük sokağa çıkma yasağında Sarayköy Belediyesi, vatandaşların mağdur olmaması için yoğun mesai yaptı. 

Gece, gündüz demeden vatandaşların isteklerine cevap veren belediye ekipleri vatandaşların ilaç, bebek bezi, süt, ekmek ve daha birçok taleplerini evlerine ulaştırdı. 

Ayrıca Sarayköy Belediyesi Evde Sağlık Hizmeti de görev başındaydı. Belediye görevlisi hemşire vatandaşların pansuman ve iğnesini yaptı, hastaneye gitmesi gereken vatandaşların ambulansla nakli gerçekleştirildi. 

Dört günlük sokağa çıkma yasağında yoğun çaba sarfeden mesai arkadaşlarına teşekkür eden Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması sürecinde Sarayköyümüzün ve hemşehrilerimizin sağlığı, rahatı ve huzuru için çok yoğun çaba sarfeden mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim. Tabi ki en çok da sağlık çalışanlarımıza, polis, jandarma ve bekçilerimize, fırıncılarımıza ve personellerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu salgını birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma ile birlikte başaracağız, birlikte yeneceğiz” dedi. 

Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi