6 Ağustos 2022 Cumartesi

“Sandıkları patlatacağız”

MHP İl Başkanı Cafer Birtürk,  24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve TBMM  seçimlerinin startını verdiklerini söyledi. AK Parti-MHP ittifakının yüzde 55-60 arasında oy alacağını belirten Birtürk, “Sandıkları patlatacağız” dedi. 

20-04-2018 18:16:16

MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, Merkezefendi İlçe Başkanı Yurdahan Özhan ve Pamukkale İlçe Başkanı İsmail Cirit’le birlikte düzenlediği basın toplantısında seçim startını verdiklerini açıkladı. 

Erken seçimle ilgili değerlendirmelerde bulunan Birtürk, “MHP önce ülkem düşüncesi ile Türkiye’nin önünü açan bir konumdadır. 49 yıllık MHP tarihinde bu hep  böyle olmuştur. 2002’den sonraki süreçte PKK ve çözüm sürecinde,  Türkiye’nin başına bela olan FETÖ konusunda uyarıcı olduk. Genel Başkanımız Bahçeli, 11 Ekim’de Türkiye’nin önün açarak halk oyu ile seçilen Cumhurbaşkanının yetkilerini kanunlaştıralım diye hükümeti masaya davet etti ve Cumhurbaşkanlığı sistemi üzerinde anlaşarak devlet adamlığını gösterdi.  Ocak ayında Cumhur İttifakı’nda birleşildi. 24 Haziran’da ittifakın yüzde 55-60 oy alacağı kamuoyu yoklamalarında dile getiriliyor.  MHP olarak bu rakamı yakalarız. MHP seçime hazırdır.  Partimizden iki arkadaşımız MYK ile ödüllendirildi. Sandıkları patlatarak bunun karşılığını vereceğiz” dedi.

MHP yarın Kızılcahamam’da olacak
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kendilerini Kızılcahamam’a davet ettiğini söyleyen Birtürk, “15 gün önce Kızılcahamam Toplantısı’nda, Denizli Büyükşehir ve 19 ilçe belediye başkan adaylarının listesini Genel Başkanımıza verdik. Cumartesi günü Kızılcahamam’da toplantımızda da Genel Başkanımızla  milletvekili adaylarımızı belirleme ile ilgili konuları görüşeceğiz. Oradan çıkan sonuca göre Denizli’de 8 milletvekili adayımızı belirleyeceğiz. Teveccühün MHP’den yana olduğunu biliyoruz” diye konuştu. 

Asker Uğurlama Şenliği’ne davet
MHP Merkezefendi İlçe Teşkilatı,  200 asker adayı için cumartesi günü Albayrak Türk Sporları Stadyumu’nda şenlik düzenleyecek. Asker Uğurlama Şenliği’ne tüm Denizlilileri davet eden MHP Merkezefendi İlçe Başkanı Yurdahan Özhan, ayrıca ilçe 24 Haziran seçimlerine tüm  ekibiyle hazır olduğunu da vurguladı. 

MHP Pamukkale İlçe Başkanı İsmail Cirit ise  “Pamukkale teşkilatı olarak her türlü çalışmayı  başlattık. Sandık görevlilerimiz ve müşahitlerimiz tamamdır. En büyük teveccüh MHP’ye olacaktır” dedi.
Şengül BOZ
 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi