27 Temmuz 2022 Çarşamba

Sanatölye’den kostüm partisi

Denizli’de 2015 yılından bu yana yaptığı çalışmalar, düzenlediği  sergiler ve ortaya çıkardığı eserlerle adından sık sık söz ettiren Sanatölye, 4. yıl dönümünü  adına yakışır bir etkinlikle kutladı. Sanatölye üyeleri kostüm partisiyle yeni yaşını karşıladı.

09-02-2019 11:08:55

2015 yılında kurulan, Sanatölye Yaratıcı Atölye Çalışmaları,  4. yılında da farkını ortaya koydu. Yaptığı çalışmalar ve oluşturduğu atölye atmosferi ile farklı bir ambiyans yakalayan Sanatölye, yenilikçi yaklaşımla üyelerinin ürettiği  eserleri sık sık yaptığı sergiler ile taçlandırıyor.

Atölyede resim çalışmaları yapan ve her biri kendine özgü bir duruşu temsil eden grup üyeleri dördüncü yıllarında da kendi özgünlüklerini ortaya koydu. Renk ve desenleri ile hayatın içinde nefes alan Sanatölye üyeleri 4. doğum gününü atölye ekibi ile birlikte kostüm partisi yaparak kutladı. Cadısından, çingenesine, korsanından, polisine çeşitli kostümlerle partiye katılan ressamlar yaratıcı güçlerini bu kez farklı bir şekilde değerlendirdi.

Ressam Siğnem Atılgan, çalışmalara son hızla devam ettiklerini ve 22 Şubat’ta Büyükşehir Belediyesi Turan Bahadır Sergi Salonu’nda açılacak karma yağlıboya resim sergisine tüm Denizlili sanatseverleri beklediklerini belirtti . 

Filiz YIĞNAK

 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi