1 Ağustos 2022 Pazartesi

Sanatçılar, Sarayköy’e uğramadan geçmiyor

Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi açıldığı günden bu yana sanat camiasının ilgisini çekiyor.  Bizim Evin Halleri dizisinin Füsun’u olarak akıllarda yer bırakan usta oyuncu Pervin Ünalp, Kültür Merkezi’ni ziyaret etti. 

10-11-2018 11:05:51

Sarayköy Kültür Merkezi’ni usta oyuncu Turgay Tanülkü, Bizimkiler dizisinde Cemil karakteri ile hafızalara kazılan usta oyuncu Uğurtan Sayıner, Hababam Sınıfı Güle Güle, Muhsin Bey ve Aşıksın gibi filmlerde gösterdiği performansla hafızalara kazınan usta oyuncu Osman Cavcı’nın ardından Mahşer-i Cümbüş ile tanıdığımız oyuncu Dilek Çelebi de Noksan Atmış Noksan oyunuyla sahne aldı.

Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi’ni son olarak Bizim Evin Halleri dizisinin Füsun’u olarak akıllarda yer bırakan usta oyuncu Pervin Ünalp ziyaret etti.  Öğrencilerle sohbet eden Ünalp, “Burada olmaktan çok mutluluk duydum. Salonda çocukları görünce çok daha özel bir iş yaptığımı hissettim. Rafadan Tayfa animasyon filmi ve dizisinde Fatma Nine karakterini konuşuyorum. Mahalle sıcaklığını veren bir animasyon filmi oldu. Her seferinde konuşmaktan çok keyif aldım” dedi. 

Haber Merkezi 

 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi