Sağlıkta uluslararası başarı

Denizli Devlet Hastanesi İnfertilite Merkezi’nde görevli Tıbbi Histoloji ve Embriyoloji Uzmanları Dr. Mehmet Caner Özer ve Dr. Murat Serkant Ünal tarafından hazırlanan 4 bilimsel tebliğ, 3 derleme makale, 1 araştırma makalesi çeşitli ulusal ve uluslararası dergilerde yayınlandı.

28-11-2018 15:54:23


İnfertilite Merkezi tıbbi uygulamalarda edindiği bilgi ve tecrübelerini bilimsel ortamlara da aktararak ulusal ve uluslararası arenada Denizli’yi başarıyla temsil ediyor. Sekiz yıldır Denizli’de çocuk sahibi olmak isteyen ailelere umut olan ve 2 bin 551 hastadan 377’sini çocuk sahibi yapan İnfertilite Merkezi ulusal ve uluslararası platformda da adından söz ettiriyor. İnfertilite Merkezi’nde görevli Tıbbi Histoloji ve Embriyoloji Uzmanları Dr. Mehmet Caner Özer ve Dr. Murat Serkant Ünal tarafından hazırlanan 4 bilimsel tebliğ, 3 derleme makale, 1 araştırma makalesi çeşitli ulusal ve uluslararası dergilerde yayınlandı.

Tıbbi Histoloji ve Embriyoloji Uz. Dr. Mehmet Caner Özer, İnfertilite Merkezi’nde çocuk sahibi olmak isteyen çiftlerin tetkikleri, infertilite tedavisi ve gerekirse aşılama işlemlerinin yapıldığını söyledi. Merkezde yürütülen bilimsel çalışmalardan bahseden Özer, “Kök hücrelerle ilgili yaptığımız çalışma SCI-Expended kapsamında yurtdışında bir dergide ve ulusal kongrede yayınlandı. Aşılama ve üreme hücreleriyle ilgili yaptığımız çalışma Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneği, Üreme Sağlığı ve İnfertilite Derneği, Üreme Tıbbi ve Cerrahisi Derneği ve Türk Histoloji ve Embriyoloji Derneği kongrelerinde kabul edilip yayınlandı. Yine üreme hücreleri ve kısırlık tedavileriyle ilgili makaleler Androloji Dergisi ve Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Dergisi’nde yayınlandı.  Bütün bu bilimsel yazılarla Denizli Devlet Hastanesi İnfertilite Merkezi başarılı tıbbi uygulamalarının yanında bilimsel çalışmalarla da adından söz ettiriyor. Çocuk sahibi olmak isteyen çiftlerimizi merkezimize bekliyoruz” dedi.

 Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi