3 Ağustos 2022 Çarşamba

Sağlık için pedal bastılar

Yeşilay tarafından Pamukkale Belediyesi’nin katkılarıyla Karahayıt Mahallesi’nde bisiklet turu düzenlendi. 28. Yeşilay Bisiklet Turu’na yüzlerce kişi bisikletleriyle katılırken, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve Yeşilay Başkanı Bünyamin Yakar da sağlık için pedal bastı.

02-04-2018 16:53:12

Yeşilay’ın geleneksel hale getirdiği bisiklet turu bu yıl 35 şehirde aynı anda gerçekleşti. 28. Yeşilay Bisiklet Turu’nun Denizli ayağı Pamukkale Belediyesi’nin katkılarıyla Karahayıt’ta  yapıldı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ile Yeşilay Denizli Şube Başkanı Bünyamin Bakar ile çok sayıda vatandaş bisikletleriyle tura katıldı.

Tur öncesi Karahayıt Meydanında düzenlenen törende konuşan Denizli Bisikletliler Derneği Başkanı İbrahim Kurt, “Bu önemli programa destek verdik. Biz her hafta bisiklete biniyoruz. Yeşilay’ın bu etkinliği farkındalık oluşturmak adına çok önemli. Biz de bu etkinliğe destek vermekten dolayı mutluyuz” dedi. Yeşilay Denizli Şube Başkanı Bünyamin Bakar ise yaptığı konuşmada Pamukkale Belediyesi’ne verdiği için teşekkür ederek, “Yeşilay olarak bağımlılıktan uzak sağlıklı nesiller yetiştirmek için var gücümüzle çalışacağız. Biz bağımlılıkla mücadeleye devam edeceğiz. Bize destek veren herkese teşekkür ederim. Herkesin bağımlılıkla mücadele konusunda duyarlı olmasını bekliyoruz” diye konuştu.

“Biz her zaman desteğe hazırız”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ise bisiklet turuna destek verdiklerini belirterek,  “Bu tür etkinliklerle bölgeye dikkat çekmek istiyoruz. Pamukkale ile birlikte termal sağlık merkezi olan Karahayıt’ta sağlıklı yaşam için gereken çalışmalar yapıyoruz. Şu ana kadar 14 kilometreyi bulan bisiklet yolunu 25 kilometreye çıkarmayı planlıyoruz. Termal sağlık bölgesinde bisiklet yolu ve yürüyüş yolu yaparak herkesin sağlıklı bir şekilde yaşamlarını sürdürmesini istiyoruz. Pamukkale Belediyesi olarak bu tür etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz. Biz bu tür etkinlikleri her zaman destek vermeye hazırız. Katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından 7’den 70’e yüzlerce kişi bisiklet yolunda 4 kilometrelik mesafede bisikletleriyle tur attı.  Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin de tura katılarak sağlıklı yaşam için pedal çevirdi. Turun sonunda  katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Haber Merkezi

 

 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi