SAĞLIĞA BÜYÜK DESTEK

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarına devam eden Merkezefendi Belediyesi, halk sağlığını korumaya yönelik örnek bir projeyi daha gerçekleştirdi. Evde yatağa mahkûm olarak hayatını devam ettiren hastaların kullanımına sunulmak üzere 100 adet tam donanımlı ve elektrikli hasta yatağı gerçekleştirilen törenle sahiplerine teslim edildi.

11-02-2017 17:28:00

Merkezefendi Belediyesi ve İl Halk Sağlığı Müdürlüğü arasında yapılan protokolle geçen yıl olduğu gibi bu yılda evde yatağa mahkûm olarak hayatını devam ettiren hastalara 100 adet yatak verildi. Hastaların rahat bir şekilde istirahat etmeleri için elektronik ve tam donanımlı olarak üretilen yataklar Cedide Abalıoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen törenle sahiplerine teslim edildi.

 

 “Sağlığın merkeziyiz”

Törende konuşan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak sadece bir alanda değil, sosyal ve kültürel belediyecilik anlamında geniş spektrumda her vatandaşımızın ihtiyaçlarına göre bugüne kadar üretmiş olduğumuz projelerimiz var. Şuan sosyal ve kültürel belediyecilik anlamında Merkezefendi Belediyesi, kurulmasından sadece 3 yıl geçmesine rağmen Türkiye’de iddialıdır, ilk 3’tedir. İnşallah, hedefimiz bu konuda hep lider olmaktır. Bugün 100 adet elektrikli ve tam donanımlı yatağımızı inşallah teslim ediyoruz. Ben İl Halk Sağlığı Müdürlüğümüze bu iş birliğinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Merkezefendi Belediyesi olarak birçok konuda merkez olma vasfımız var. Onlardan bir tanesi de sağlık.

Bu anlamda da gerek kamu hastaneleri için gerekse özel hastanelerin Merkezefendimiz sınırları içerisinde vermiş olduğu kaliteli hizmetlerden dolayı ilçemiz hakikaten sağlığın merkezi oldu. Onun için bizimle iş birliği yaparak bugüne kadar bize her konuda katkı sağlayan kamu kuruluşlarımıza, özel kuruluşlarımıza, sağlık çalışanlarımıza çok çok teşekkür ediyorum. Bu yataklar Denizlimizde ihtiyacı olan hastalarımıza inşallah şifa kaynağı olacak.Sizlerin dualarında olmak bizlere büyük güç veriyor” dedi. 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi