6 Ağustos 2022 Cumartesi

Rifat Ata’ya veda

Vali Hasan Karahan, 41 yıllık kamu görevinin ardından emekli olan Vali Yardımcısı Rifat Ata’nın onuruna veda yemeği verdi.

16-02-2018 17:27:52

Emekli olan Vali Yardımcısı Rifat Ata onuruna Polisevi’nde veda yemeği düzenlendi. Yemeğe Vali Hasan Karahan, 11. Komando Tugay ve Garnizon Komutan Vekili Muhabere Albay Osman Gedik, Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz, vali yardımcıları, kaymakamlar, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Metin Düz ile kurum müdürleri Katıldı. 

Yemekte konuşan Vali Karahan, “Bir meslek büyüğümüzü görevini alın açıklığı ve yüz akıyla emekli ediyoruz. Kendisinin deneyimleri ve bilgilerine ihtiyaç duyulduğu anda yardıma geleceğine inanıyoruz. Yaklaşık 7 aydır birlikte çalışıyoruz. Mülki idare mesleğinin onurunu her zaman taşımış, milletine, devletine hizmet etmiş bir büyüğümüz. Sağlık ve sıhhat içerisinde bir emeklilik diliyorum. Muğla iline yerleşiyor, bizim de artık Muğla’ya gittiğimizde uğrayacağımız bir abimiz var. Kendisine ve eşi hanımefendiye sağlık ve mutluluklar diliyorum. Yaptığı hizmetler için devletimiz, milletimiz adına teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden 1977 yılında mezun  olan Vali Yardımcısı Rifat Ata 1980 yılında Nevşehir Kaymakam adayı olarak mesleğe başladı.Birecik,Bismil, Datça ve Develi’de kaymakamlık, Afyonkarahisar, Yozgat, Konya, Muğla,  ve Kırıkkale’de, vali yardımcılığı görevlerinde bulunduktan sonra, Denizli Vali Yardımcılığı görevine atandı.  
Haber Merkezi


 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi