6 Ağustos 2022 Cumartesi

Referanduma sayılı günler kala AK Parti Denizli İl Başkanlığı, ‘Seçim İşleri Başkanları Referandum Bilgilendirme Toplantısı’ gerçekleştirdi.

Necip Filiz, “Her seçimde bu konunun önemini kavramış olan AK Parti Denizli Teşkilatı, 16 Nisan referandumu için de üzerine düşen sorumlulukla bilinçlenmiş ve hazırlanmış durumda” dedi.

04-04-2017 10:34:33

AK Parti İl Başkanlığı Toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz ve ilçe başkanları katıldı. Filiz, “Bugün burada 16 Nisan günü halk oylamasında sandığın güvenli bir şekilde geçmesi, hukukun sağlıklı tecelli etmesi adına toplanmış bulunuyoruz. Her seçimde bu konunun önemini kavramış olan AK Parti Denizli Teşkilatı, 16 Nisan referandumu için de üzerine düşen sorumlulukla bilinçlenmiş ve hazırlanmış durumda. İnşallah 16 Nisan’ı sağlıklı ve ‘evet’ sonucu çıkacak şekilde çalışarak tamamlayacağız” diye konuştu.

“Sandıklara sahip çıkın”

Tarihi öneme sahip halk oylamasında sandıklara daha çok sahip çıkılması gerektiğini vurgulayan Hakan Çavuşoğlu, “İl Başkanımız, ilçe başkanlarımız ve teşkilat mensuplarımızla 16 Nisan Referandum öncesi sandıklardaki eksiklerimizi gözden geçirmek üzere bir araya geldik. 16 Nisan’da gerçekleştirilecek olan halk oylaması ile getirecek olduğumuz hükümet modeli 1960’lı yılların başından itibaren, bu ülkenin ana omurgasını temsil eden siyasi fikirlerin öncülüğünü yapmış sürekli ifade edilmiş ama birçok konuda olduğu gibi yine bunu da gerçekleştirmek bize nasip olacak inşallah. 16 Nisan’ı ‘evet’ sonucunun en yüksek çıkacak şekilde çalışarak tamamlayacağız” dedi. 



YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi