30 Temmuz 2022 Cumartesi

Polis iki saatte ikna edebildi

İnönü Caddesi’nde 7 katlı bir binanın çatısına çıkan adam tam 2 saat 10 dakika boyunca polisi uğraştırdı. Çevredekilerin meraklı bakışları arasında saatlerce çatıda kalan kişi daha sonra ikna edilerek indirildi.

14-08-2018 18:08:19

Denizli dün öğle saatlerinde garip bir intihara teşebbüs olayı yaşadı. İnönü Caddesi’nde bir apartmanın çatı katına çıkan bir kişi polis ve acil sağlık ekiplerini alarma geçirdi. Olay yerine gelen polis kısa süre içinde çatıdaki kişinin 45 yaşındaki Nevzat Ö. olduğunu belirledi. İzmir’den sabah saatlerinde geldiği öğrenilen Nevzat Ö.’nün daha önce birlikte olduğu fakat ayrıldığı ve Denizli’de çalışan bayan arkadaşını barışmak üzere ziyaret ettiği öğrenildi. Nevzat Ö’nün intihar teşebbüsünde bulunduğu binanın altındaki bir işletmede çalışan kız arkadaşının barışma teklifini reddetmesi üzerine çatıya çıktığı kaydedildi.

Heyecanlı dakikalar ise bu andan itibaren başladı. Olay yerine gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi binanın altına hemen büyük bir yastık açtı. Buna karşın Nevzat Ö. çatıda en uç kısma gelerek bir süre kendisini ikna etmeye çalışan polislerle münakaşa etti.  Öfkeli adam zaman zaman da eline geçirdiği kiremitleri aşağıya fırlattı. Bu arada intihar girişimi sosyal medyada bir numaralı gündem oldu. İntihar girişimini bir çok kişi cep telefonlarıyla canlı yayın yaptı, kimileri de ilginç  yorumlarda bulundu. Nevzat Ö., polisin iki saat süren uğraşı sonucu ikna edilerek çatıdan indirildi. 
Haber Merkezi
 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi