PLAY-OFF’A ENGEL YOK

Denizli’yi Bölgesel A Ligi’nde temsil eden Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın ikinci yarı hazırlıkları devam ediyor. Takımın antrenmanını ziyaret eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, sporculara moral verdi. Sporculardan Meryem Tan ile Murat Soncul’un doğum günü için hazırlanan pastayı da kesen Başkan Gürlesin, “Takımımız ilk devreyi 5. sırada tamamladı. Hedefimiz ilk 2 sıraya çıkıp play-off’a kalmak” dedi. 

07-02-2018 17:41:16

Spor ve sporcunun yanında yer alan Pamukkale Belediyesi’nde  Başkan Hüseyin Gürlesin’in engellilere ve  spora verdiği desteğin en önemli göstergesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nı kurmak oldu. İlçe genelinde engelli vatandaşların spor yapmasına imkân sağlamak amacıyla 2015 yılında kurulan Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, 2015-2016 sezonundan itibaren Bölgesel A Ligi’nde yer almaya başladı. Pamukkale Belediye Spor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, 2017-2018 sezonunun ilk devresini 10 puanla beşinci sırada tamamladı. Başkan Gürlesin, Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın en büyük destekçisi olmaya devam ediyor. 

GÜRLESİN’DEN SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ PASTASI

Kurulduğu günden beri takımın tüm ihtiyaçlarıyla yakından ilgilenen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, sadece galibiyetlerde  değil, yenilgilerde de  sporcuların yanında olup destek ve moral verdi. 2017-2018 sezonunun ikinci yarı hazırlıklarında oyuncuları yalnız bırakmayan Başkan Gürlesin, sporculardan  Meryem Tan ile Murat Soncul’a doğum günü sürprizi  yaptı. 19 yaşına giren takımın en genç ve tek kadın oyuncusu  Meryem Tan ile 43 yaşına giren Murat Soncul’a takım arkadaşlarıyla birlikte doğum günü pastası kesen Başkan Gürlesin, sporculara yeni yaşlarında mutluluklar diledi.

“HEDEFİMİZ PLAY-OFF”

Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın evlerinden dışarı çıkmaya çekinen bir çok engelliye ve çevrelerine örnek olduğunu söyleyen Başkan Gürlesin, “Gençlerimizin sporla hayata daha sıkı tutunduğunu görüyoruz. Pamukkale Belediyesi olarak engellilerin spor yapmasına imkân sağlamak amacıyla kurduğumuz  takımımızın bir çok vatandaşımıza cesaret verdiğini de gördük. Bugün de takımımızın antrenmanına iştirak ettik. Hem onların doğum gününü kutlamak hem de her daim yanlarında olduğumuzu göstermek istedik. Takımımıza hem moral hem motivasyon olsun diye sık sık bir araya geliyoruz. Mümkün olduğunca maçlarını takip etmeye çalışıyorum. Biliyorsunuz, ilk yarıyı beşinci olarak bitirdik. İnşallah ikinci yarı sonunda ilk ikiye girerek Play-Off’a kalmayı hedefliyoruz. 3  arkadaşımız daha aramıza katıldı. Onların resmi işleri tamamlanınca ikinci yarıya daha güçlü başlayacağız. Geçen yıla oranla takımda ciddi bir yükseliş var. Hedefimize ulaşabilecek güçteyiz. Mili takıma giden oyuncularımız var. Bunlardan biri de bugün doğum gününü kutladığımız Meryem Tan. Onların başarılarını gördükçe daha çok mutlu oluyoruz. Pamukkale Belediyesi olarak hem engellilere hem  gençlere desteklerimiz devam edecek” dedi.  



Pamukkale Belediyesi’nin 2015 yılında kurduğu Pamukkale Belediye Spor Kulübü’nün ilk aktif branşı olan Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Tekerlekli Sandalye Basketbol 2017-2018 Erdal Gügül Sezonu 2.devre müsabakaları için 25 Şubat Pazar günü saat 17.00’de, İstanbul Bahçelievler Spor Salonu’nda İstanbul 1453 Engelli Spor Kulübü ile deplasmanda karşılaşacak. 
 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi