28 Temmuz 2022 Perşembe

Pedallar Yeşilay için dönecek

Yeşilay’ın geleneksel hale getirdiği bisiklet turunun 8.’si 1 Nisan Pazar günü düzenleniyor.  35 ilde aynı anda başlayacak turda,  Denizlili bisikletliler sağlıklı bir yaşam için pedal çevirecek. Denizli Valilik önünden başlayacak olan tur,  Karahayıt Kırmızı Su Meydanı’nda sona erecek. 

31-03-2018 11:52:35


Yeşilay’ın geleneği haline gelen ve ücretsiz olarak herkesin katılabileceği bisiklet turu 35 ilde 1 Nisan Pazar günü, saat 10.30’da eş zamanlı olarak başlayacak. Turun İstanbul ayağında ise Tarihi Yarımada gezilecek. Eş zamanlı olarak 35 il 1 Nisan’da, saat 10.30’ da start alacak bisiklet turuna isteyen herkes herhangi bir ücret ödemeden katılabilecek. Bisikletliler Derneği ile gerçekleştirilecek bisiklet turunun İstanbul ayağı ise Tarihi Yarımada olacak. İstanbul’daki bisiklet turuna ünlü isimler de eşlik edecek. 

İstanbul-Yeşilay Genel Merkezi, Sepetçiler Kasrı, Sirkeci, Adıyaman -Adıyaman Valiliği Binası Önü, Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Amasya, Antalya, Bitlis, Bursa Şehir Merkezi, Denizli- Karahayıt Kırmızı Su Meydanı, Düzce / Kaynaşlı , Edirne-Saraçlar Heykel Önü, Elazığ, Erzincan - Erzincan Belediyesi Hizmet Binası Önü, Eskişehir- Valilik Kapısı Önü, Giresun- Atatürk Meydanı, Gümüşhane-Aydın Doğan Spor Salonu Önü, Iğdır , İzmir , Kırklareli-Cumhuriyet Meydanı, Konya, Kütahya - Sevgi Yolu Ziraat Bankası Önü, Manisa, Mersin-Adnan Menderes Bulvarı, Muğla, Muş, Ordu-Altınordu Atatürk Anıtı, Sakarya-Kent Park Divan Kitap Kafe, Samsun, Sivas, Tekirdağ-Tekirdağ Tuğlalı Park, Tekirdağ-Çorlu, Tokat, Trabzon, Van, Yalova-Cumhuriyet Meydanı. İHA 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi