3 Ağustos 2022 Çarşamba

Park halindeki otomobile çarpıp kaçtı

Pamukkale İlçesi’nde otoparktan çıkan bir sürücü park halindeki  bir başka otomobile çarpıp ardından hiçbir şey olmamış gibi olay yerinden kaçtı. Kaza güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

17-05-2018 16:51:12

Olay, Pamukkale’nin Sümer Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, güvenlik kameraları tarafından kaydedilen olayda plakası ve sürücüsü henüz tespit edilemeyen gri renkteki otomobil sürücüsü aracını park ettiği tırın önünde bir süre bekledi.  Aracını geri vitese takan sürücü bir anda hızlı bir şekilde geri geri gitmeye başlayarak kendisinden metrelerce uzaklıktaki Ali Yurtseven'e ait 20 NS 726 plakalı otomobile çarptı. Duyarsız sürücü araca çarptıktan sonra bir kaç saniye bekledi  ve hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam edip hızla olay yerinden uzaklaştı.

Olaydan habersiz bir şekilde otomobilinin yanına gelen Ali Yurtseven ise çevredeki güvenlik kameralarını izledikten sonra durumu polis ekiplerine bildirdi. Görüntülerden plakası tespit edilemeyen sürücünün bulunması için polis tarafından inceleme başlatıldı. Ali Yurtseven, çarpma yüzünden otomobilinde yaklaşık bin liralık hasar meydana geldiğini söyleyerek, aracına çarpıp kaçan sürücünün bulunmasını istedi.

İHA

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi