Pamukkale’ye sabit kan merkezi

Kan bağışı konusunda farkındalık oluşturularak Türkiye’de ilk kez sabit kan alma birimi kuruluyor. Pamukkale Belediyesi Kan Alma Birimi kurulması için protokol imzalandı. Pamukkale Belediye Başkanı Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi olarak halkımızın yararına çalışan Kızılay’ımıza destek olmak ve toplumda kan verme farkındalığını artırmak istiyoruz” dedi.

15-10-2018 16:40:40

Pamukkale Belediyesi öncülüğünde, Türk Kızılay Güney Ege Bölge Kan Merkezi Müdürlüğü ve Çamlık Forum yönetimi işbirliği ile Çamlık Forum AVM önüne sabit Pamukkale Belediyesi Kan Alma Birimi kuruluyor. Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Türkiye’de ilkleri başaran bir belediye olmaya devam ediyoruz. Her konuda olduğu gibi kan bağışı konusunda da farkımızı ortaya koymaya devam ediyoruz” dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Kızılay Kan Merkezi Bölge Müdürü İbrahim Ünlü ve Çamlık Forum yönetimi adına AVM Müdürü Didem Kırşallıoba’nın katılımıyla, Türkiye’de bir ilk olacak Pamukkale Belediyesi Kan Alma Birimi için protokol imzalandı.

Törende konuşan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yapmış oldukları her hizmette sosyal sorumluluk bilinciyle hareket ettiklerini  belirterek, “Kimin ne zaman kana ihtiyacı olacak bilinmez. Ayrıca sağlıklı bir yaşam içinde düzenli kan vermek gerekir. Bu noktada Pamukkale Belediyesi olarak, hem halkımızın yararına çalışan Kızılay’ımıza destek olmak, hem de toplumda kan verme farkındalığını artırmak adına, vatandaşlarımızın da bu konudaki hassasiyetini göz önüne alarak böyle güzel bir projeye öncülük etmek istedik” dedi.
 Haber Merkezi
 
 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi