Pamukkale teşkilatı sahaya indi

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Güzelpınar ve Akdere mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. Gökbel, “Siyaseti halkın arasında yapacağımızı söylemiştik. İlçemizde adım atmadık sokak, sıkmadık el bırakmıyoruz. Her kapıyı çalıyoruz, gönüllere dokunuyoruz” dedi.

19-04-2018 17:12:09

Pamukkale İlçe Teşkilatı, mahalleri gezerek vatandaşla buluşmalarına devam ediyor. Güzelpınar ve Akdere Mahallesi’ni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ziyaret eden Gökbel, vatandaşlarla sohbet etti, taleplerini dinledi.

Siyasetin halkın arasında, millet için yapıldığında anlam kazandığını belirten AK Parti Pamukkale ilçe Başkanı Uğur Gökbel, “Arkadaşlarımla birlikte sürekli sahadayız. Halkımızla buluşmak için hiçbir fırsatı kaçırmamaya özen gösteriyoruz.  Güzelpınar ve Akdere mahallelerimizde vatandaşlarımızla buluştuk. Çaylarını içtik, sohbet ortamlarına konuk olduk. Gördüğümüz ilgi bizi oldukça memnun etti. Aslında çok fazla talepleri olmadığını da gördük. Hükümetimizin ve belediyemizin çalışmalarından memnun olduklarını ifade ettiler” dedi.

“AYAK BASMADIĞIMIZ SOKAK KALMAYACAK”
Pamukkale’yi karış karış gezerek, kent merkezinden kıyı mahallelere kadar vatandaşlarla buluşmayı sürdüreceklerini belirten Gökbel, “Ekip arkadaşlarımla birlikte liderimizin prensip talimatı olan ‘Durmak yok, yola devam’ ilkesiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçemizde adım atmadık sokak bırakmıyoruz. Elini sıkmadığımız, halini hatırını sormadığımız vatandaş olmasın diye gece-gündüz yollardayız. Kapılardan girip, gönüllere dokunuyoruz” diye konuştu.
Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi