15 Ağustos 2022 Pazartesi

Pamukkale’nin bütçesi 267 milyon lira

Denizli’nin en büyük ilçesi olan Pamukkale’nin 2019 yılı belediye bütçesi 267 milyon lira olarak kabul edildi.  Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Belediye Meclisi’nin ekim ayı 4.  Oturumunda kabul edilen bütçe için,  “Halkımıza hizmet götürmek için belirlenen bütçemiz hayırlı olsun” değerlendirmesini yaptı.

13-10-2018 13:27:00

Pamukkale Belediyesi’nin 2019 yılı bütçesi belli oldu. Pamukkale Belediye Meclisi’nin Ekim ayı 4. oturumunda gündem gelecek yılın bütçesi idi. Başkan Hüseyin Gürlesin’in başkanlığındaki mecliste bütçe konusu konuşuldu. Mecliste üyeleri bulunan AK Parti,  CHP ve MHP’li üyeler arasında yapılan oylamada Pamukkale Belediyesi’nin 2019 yılı bütçesi 267 milyon lira olarak oy çokluğuyla kabul edildi. Oylamada 22 üye evet oyu verirken, 10 üye olumsuz oy kullandı.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Belediyemizin 2019 yılı bütçesi 267 milyon lira olarak oylandı. Bütçemizin bazı kalemleri oy çokluğuyla, bazı kalemleri oy birliğiyle kabul edilmiştir. 2019 yılı bütçemizin ilçemize, ilimize, ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Yapılacak olan hizmetlerimiz var. Daha önceki yıllarda olduğu gibi bütçemizi hizmet için kullanmaya devam edeceğiz. Bütçenin hazırlanmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. Pamukkale Belediye Meclisi üyeleri toplantının ardından bütçe yemeğinde bir araya geldi. 

 

Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi