10 Ağustos 2022 Çarşamba

Pamukkale’den 132 okula spor malzemesi desteği

Pamukkale Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde 132 okulun tamamına spor malzemesi desteği verdi. 

27-11-2017 19:29:38

Pamukkale Belediyesi, “Pamukkale’de Okullar Sporla Hayat Buluyor” projesi ile ilçe sınırları içerisinde bulunan 132 tamamına spor malzemesi eksikliğini gideriyor. Başkan Gürlesin, "Pamukkale’de Okullar Sporla Hayat Buluyor" projesi ile ilçedeki tüm okullara hiçbir şart koşmadan 3 adet basket topu, 3 adet futbol topu, 3 adet voleybol topu, 1 adet top şişirme pompası, bir çift masa tenisi raketi 10 adet pinpon topu ve tüm bu malzemeleri içine alan bir malzeme çantası hediye ettiklerini bildirdi. 

“DESTEĞE İHTİYAÇIMIZ VAR”

Atatürk Endüstri Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen törende konuşan Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in okullardaki banklardan, çöp kutularına, halı sahlardan, konferans salonlarına kadar her konuda eğitime destek verdiğini söyleyerek, kendisine teşekkür etti. Erdoğan, “Güçlü bir nesil istiyorsak, mutlakla ailemizin de desteğine ihtiyacımız var, mahalli yönetimlerinde desteğine ihtiyacımız var. Başkanımızın birçok desteği yanında bugünde, 132 okulumuzun tamamının spor malzemesi eksikliğini gideriyor.  Ben bu konuda eğitime verdiği katkıdan dolayı sayın başkanımız Hüseyin Gürlesin başta olmak üzere tüm ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

“EĞİTİME KATKI VERMEKTEN MUTLUYUZ”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale Belediyesi olarak okullara gerçek anlamda katkı vermeye çalıştıklarını söyledi. Eğitimde kaliteyi artırmak için tüm gayreti sarf etiklerini belirten Başkan Gürlesin, “Okullarımızda fiziki şartlardan tutun da, konferans salonlarına, spor komplekslerinden, halı sahalara, çöp kutularına kadar okullarımıza küçük dokunuşlarla eğitimdeki kaliteye katkı vermek için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz.  Sporun da çok önemli olduğunun bilincindeyiz. Sağlıklı nesillerin yetişmesine katkıda bulunmak için sporunda bütün branşlarını dikkate almaya çalışıyoruz. Yapmış olduğumuz bir araştırmada okullarımızın malzeme eksikliğinden dolayı öğrencilerimizin bazı spor dallarını yapamadığını gördük.  Biz de bu eksikliği gözeterek bütün okullarımıza basketbol,  voleybol, futbol ve masa tenisi malzeme eksikliğini giderelim istedik. Bütün okullarımıza 3’er tane bu saymış olduğum malzemeleri hediye ediyoruz. Ki okullarımızda bundan sonra malzeme eksikliğinden dolayı spor yapılamamazlık olmasın istiyoruz” diye konuştu.  

 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi