Pamukkale’de eğlence bitmiyor

Pamukkale Belediyesi tarafından her farklı mahallelerde düzenlenen çocuk şenliği etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor. Hacıkaplanlar ve Topraklık mahallerinde kurulan oyun parkurlarıyla çocuklar doyasıya eğlendi. 

10-10-2017 19:26:12

Pamukkale Belediyesi’nin “Pamukkale’de Çocuklar Eğleniyor” sloganıyla hayata geçirdiği ve ilçe halkının sosyal yaşantısına alternatif seçenekler sunmak amacıyla başlattığı etkinlik, çocuklar ve vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine devam ediyor. Her hafta sonunda iki farklı mahallede kurulan oyun parkurları bu hafta da Hacıkaplanlar ve Topraklık Mahallerinde kuruldu.
Hacıkaplanlar Mahallesi Hürriyet Ortaokulu ve Topraklık Mahallesi Müftü Ahmet Hulusi İlkokulu bahçelerine kurulan oyun alanlarında çocukların yanı sıra mahalle sakinleri de doyasıya eğlendiler. Eğlence alanlarına giden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e yoğun ilgi gösteren çocuklar ve vatandaşlar, Başkan Gürlesin’le bol bol hatıra fotoğraf çekmeyi de ihmal etmediler. 

“ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞU BİZİM MUTLUĞUMUZ DEMEK”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in, “Yaz aylarından bu yana devam ettirdiğimiz çocuk şenliğimiz, okullar açılmasına rağmen çocuklardan gelen yoğun talep doğrultusunda devam ettiriyoruz. Çocuk şenliği alanlarında palyaço gösterilerinin yanı sıra yüz boyama, palyaço ile yarışmalarla çocuklar saatlerce oyun alanlarında eğlenmenin tadını çıkarıyor. Pamukkale Belediyesi olarak öncü alanda öncü olduğumuz iddia ediyoruz. Eğitimde, sağlıkta, güvenlikte ve sosyal belediyecilikte hayata geçirdiğimiz dev projelerimizin yanı sıra, ilçe halkımızın sosyal hayatlarına güzellik katabilmek adına farklı etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz. ‘Pamukkale’de Çocuklar Eğleniyor’ projesiyle çocuklarımızın dolu dolu bir hafta sonu geçirmesine vesile oluyoruz. Çocuklarımız mutlu olunca bizler de mutlu oluyoruz” dedi. 

Başkan Gürlesin, etkinlikte çocuklarla birlikte oyunlarına eşlik etti. Miniklere ikramlarda bulundu. Öte yandan şenliğe çocuklarıyla birlikte gelen vatandaşlarda, Pamukkale Belediyesi’nin bu projesinden çok memnun kaldıklarını belirterek, Başkan Hüseyin Gürlesin’e teşekkür ettiler.

 

 

 

 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi