Öztürk’ten 55 soru önergesi

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk,  Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun yanıtlaması için TBMM’ye iki ayrı yazılı soru önergesi verdi.   Öztürk, soru önergeleriyle, üniversite öğrencilerin yurt sorunu ile ihalesi 4  kez iptal edilen Aydın-Denizli Otoyolunu  TBMM gündemine taşıdı. 

11-10-2018 11:51:23

Türkiye genelinde sayısı 4 milyonu aşan yüksek öğretim öğrencisine  karşılık sadece 630 bin yurt kapasitesi olduğunu belirten Öztürk, yurtlara yerleşemeyen öğrencilerin sorunlarını ve yurt kapasitelerini sorduğu yazılı önergesini,  Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun yanıtlamasını istedi.  Öztürk, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan’ın yanıtlaması istemiyle verdiği ikinci yazılı soru önergesinde ise 4 kez iptal edilen Aydın- Denizli Otoyolu ihalesinin ne zaman yapılacağını ve iptal nedenini sordu.  

Milletvekili Yasin Öztürk,  milletvekilliği mazbatasını aldığı günden bugüne Denizli, Uşak, Afyonkarahisar, Burdur ve Kütahya illerindeki yatırımlarla ilgili 11 ayrı bakanlığa 55 soru önergesi verdi.  

Haber Merkezi 

 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi