28 Temmuz 2022 Perşembe

Özkan kız istedi

AK Parti Denizli Milletvekili Grup Başkan Vekili Cahit Özkan, Koruma Müdürü Mustafa Çetin için Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven’den Bayram Demirhan’ın kızı olan Büşra Demirhan’ı istedi.

16-08-2018 17:31:49

AK Parti Denizli Milletvekili Grup Başkan Vekili Cahit Özkan’ın Koruma Müdürlüğünü yapan Mustafa Çetin ile Çivril Belediyesi’nde Kum Eleme Tesisleri Sorumlu Müdürü olarak çalışan Bayram Demirhan’ın kızı Büşra Demirhan sözlendi.  Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven’in de katılımı ile yapılan aile arasındaki söz merasiminde duygulu anlar yaşandı.

Yüzükleri Cahit Özkan taktı
Çivril Belediyesi’nde sözleşmeli personel olarak çalışan Büşra Demirhan ile Mustafa Çetin’in söz merasimi öncesinde AK Parti Denizli Milletvekili Grup Başkan Vekili Cahit Özkan, Büşra Demirhan’ı Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven’den istemesi sevinci daha da katladı. Gürcan Güven'in annesi Kadriye Hanım, çocukluğunu bildiği Büşra'nın söz merasiminde hüzünlenip duygulu anlar yaşandı.

 Yüzükleri takan ve çifti tebrik eden Özkan, mutluluklarının daim olmasını dileyerek ailelere de ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulundu. 
Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi