3 Ağustos 2022 Çarşamba

Özel insanlar kutsal topraklara gitti

Denizli İl Müftülüğü'ne müracaat ederek kutsal topraklara gitmek isteyen işitme engelliler  için Ulu Camii'nde uğurlama programı düzenlendi. 

28-09-2019 15:32:47

Düzenlenen uğurlama programı İl Müftülüğü Hac ve Umre Şube Müdürü Şaban Aydemir, Hac ve Umre Hizmetleri Şefi Ahmet Arıcı, din görevlileri, umreciler ve yakınlarının yoğun katılımı ile gerçekleştirildi. 

 Programda konuşan Hac ve Umre Şube Müdürü Aydemir,  " Çıkacağınız bu kutsal yolculukta insanlığın ilk mabedi olan Kabe ve Mescid-i Nebevi başta olmak üzere İslam'ın neşet ettiği kutsal toprakları ziyaret edeceksiniz. Kur'an-ı Kerim'in nuzulüne şahitlik eden kutsal beldeleri, Peygamber Efendimiz'in ve O'nun güzide sahabesinin  yaşadığı ortamı göreceksiniz. Şunu asla unutmayın. Kutsal topraklara yapacağınız bu ziyaret hayatınız için bir dönüm noktası olacaktır. Sizlerden istirhamımız, orada geçireceğiniz her anı iyi değerlendirmeye bakın. Kendiniz, aileniz ve sevdikleriniz için dua edeceğiniz gibi vatanımız, milletimiz, devletimiz ve tüm İslam Alemi için de dua ediniz. Bizden de selam götürünüz" dedi. 

Şube Müdürü Aydemir'in duası ve  telbiyelerle umreciler uğurlandı. Uğurlamada umreciler ve vatandaşlar arasında duygu dolu anlar yaşandı. İşitme engelli vatandaşlardan oluşan grup Denizli'ye 15 Ekim’de dönecek.

Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi