28 Temmuz 2022 Perşembe

Otel sahibinin şok intiharı

Denizli’de, ekonomik sıkıntı içinde olduğu iddia edilen otel sahibi Kadri Çimenoğlu, işyerinde kendini tabancayla vurarak intihar girişiminde bulundu. İşadamı Çimenoğlu, kaldırıldığı hastanede tüm çabalara rağmen yaşamını yitirdi.

20-09-2018 14:25:00

İş dünyasını şok eden olay, edinilen bilgilere göre önceki akşam Pamukkale’nin Topraklık Mahallesi Doğan Caddesi’nde meydana geldi. Butik otelin sahibi olan  59 yaşındaki Kadri Çimenoğlu iddiaya göre,  önceki akşam otelin restoranından çıkarak erkekler tuvaletine girdi. Bir süre sonra gelen tek el silah sesi üzerine lavaboya giren otel görevlileri Çimenoğlu’nu kanlar içinde yerde yatarken buldu. Otel çalışanların bilgi vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil ekipleri başından yaralanan ve kalbi duran bir çocuk babası Çimenoğlu’na ilk müdahaleyi yaptı, kalbini çalıştırarak Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. 

Hastanede kalbi ikinci kez duran ve doktorların çabasıyla yeniden hayata döndürülen Çimenoğlu, makineye bağlandı. Denizli’nin tanınmış iş insanlarından olan Çimenoğlu, sabah saatlerinde yaşamını yitirdi. Çimenoğlu’nun bir süredir kredi borçları nedeniyle psikolojik olarak sıkıntı yaşadığı ileri sürüldü. Savcılık, olayla ilgili soruşturma başlattı.
Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi