4 Ağustos 2022 Perşembe

Otçu, sandalyenin üstüne çıkarak sosyal medyada günün konusu oldu

Bulunduğu her ortamı neşelendirmeyi başaran Kızılay Denizli Şubesi Başkanı, MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Otçu, hafta sonu gerçekleştirilen MÜSİAD Denizli Şubesi 22. Olağan Kongresi’nde yine kendinden bekleneni yaptı. Kısa boyu nedeniyle fotoğraf karesine giremeyen Otçu, çözümü sandalyeye çıkmakta buldu. Sosyal medya hesabından o anları paylaşan Otçu, “MÜSİAD’ın yükselen yıldızı” yorumlarına neden oldu.

15-01-2019 12:07:04

Kızılay Denizli Şubesi Başkanlığı ve MÜSİAD yönetim kurulu üyeliği gibi daha bir çok görevi bulunan Erdal Otçu, muzip yönünü bu kez MÜSİAD Genel Kurulu’nda  gösterdi. Boyunun kısa olmasıyla her ortamda kendisiyle dalga geçebilen bir kimliğe sahip olan Erdal Otçu, uzun boylu üyelerin arasında kendisini göstermekte zorlanınca çözümü hemen buldu ve bir sandalyenin üzerine çıktı.

MÜSİAD Kongresi’ne damga vurdu

Hafta sonu gerçekleştirilen MÜSİAD Denizli Şubesi 22. Olağan Kongresi’ne katılan Erdal Otçu, bir dönem için daha üyelerden yetki aldı ve yönetim kurulu üyeliğini sürdürdü. Kongrenin tamamlanmasının ardından MÜSİAD ailesi fotoğrafının çekildiği anlara Erdal Otçu’nun muzipliği damga vurdu.  MÜSİAD Yönetim Kurulu üyelerinin en kısa boylusu olmasına rağmen ilk göze çarpan isim olmayı başaran Erdal Otçu, o anları sosyal medya hesabından da paylaştı. Önce MÜSİAD aile fotoğrafını paylaşan, yanına da sandalye üzerindeki fotoğrafını ekleyen Erdal Otçu, mesaj olarak da “En uzun boylu üye sıfatıyla katıldığım MÜSİAD Denizli Şubesi’nin 22. olağan kongresi hayırlı olsun” yazdı.

Paylaşım ve mesaj yağmuru

Erdal Otçu’nun bu paylaşımı kısa süre içinde takipçilerinden yoğun ilgi gördü. Çok sayıda yorum alan paylaşıma yapılan yorumlara da tek tek cevap veren Erdal Otçu, fotoğrafında yaptığı oynamayla ilgili olarak, “Acele ve telaşla sandalye üzerine ayakkabıyla çıkmış olmaktan çok utandım ve mahcubiyet içine girdim. Ayakkabıları gösterip kötü örnek olmak istemedim” yazdı. 

Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi