11 Ağustos 2022 Perşembe

Örki, A Takımını belirledi

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, A Takımını belirledi.  5 başkan yardımcısını belirleyen Örki, “Genç ve dinamik bir ekip oluşturmak için çok gayret ettik. Başkan yardımcılarımızı da alanında uzman, genç ve tecrübeli isimlerden seçtik” dedi. 

13-04-2019 10:47:53

Başkanlık mazbatasını 4 Nisan Perşembe günü aldıktan sonra çalışmalara başlayan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki,  5 yıl boyunca Pamukkale’ye hizmet edecek A Takımını belirledi. Örki, Ayhan Soyfidan, Gamze Sevgi, Ramazan Eskin, Hüseyin Çolakoğlu ve Mehmet Keskin’i başkan yardımcısı olarak görevlendirdi.  

Genç ve dinamik bir ekip oluşturmaya özen gösterdiklerini belirten Avni Örki, “Pamukkale çok yönlü ve farklı alanlarda geniş yelpazeye sahip bir ilçe. Bu nedenle meclis üyelerimizin belirlenmesinden itibaren başlayan süreçte tarımın, kültürün, hayvancılığın, turizmin ve eğitimin merkezi olan ilçemizde  genç ve dinamik bir ekip oluşturmak için çok gayret ettik. Başkan yardımcılarımızı da belirlerken aynı özen ve titizliği göstererek alanında uzman, genç ve tecrübeli isimleri görevlendirdik. Yaş ortalamasının 43 olduğu başkan yardımcılarımız ile birlikte yorulmadan, sıkılmadan Pamukkale’ye gece gündüz ayrımı olmaksızın hizmet edeceğiz. 61 mahallemizde yaşayan her bir vatandaşımıza hizmet götürmek için var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.

Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi