Öncüm Anaokulu’nda coşkulu kutlama

Denizli Özel Öncüm Anaokulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 98. yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutladı.

24-04-2018 17:32:39

Yenişehir’de 24 yıldır hizmet veren Özel Öncüm Anaokulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 98. yıl dönümünü coşkuyla kutladı. Okul bahçesinde düzenlenen etkinliklere okul idaresi, öğretmenler ve öğrenciler ile veliler katıldı.

Gururla izlediler

Kutlama saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Öncüm Anaokulu’nun Kurucu Müdürü Ceyhun Tabak Gürcan’ın, günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından şiirlerin okunmasıyla devam eden etkinlikte, Play Grup ve 3/A,  4/A, 4B, 5/A ve 5/B öğrencilerinin seslendirdiği Atatürk ve 23 Nisan konulu şarkılar izleyenleri büyüledi. Küçük öğrencilerin koro halinde seslendirdiği şarkılar dinlemeye değerdi.

Bir ay çalıştılar

Özel Öncüm Anaokulu’nda toplam 5 sınıfta öğrenim gören öğrenciler, 23 Nisan kutlamaları için, öğretmenleri öncülüğünde yaklaşık bir ay çalıştı. Etkinlikte konuşan Öncüm Anaokulu Kurucu Müdürü Ceyhun Tabak Gürcan, öğrencilerin kutlamalardaki başarılarından dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek, Cumhuriyet ışığında aydınlanmış çağdaş, laik ve güçlü bir toplumun Atatürk çocukları tarafından devam ettirilmesi temennisinde bulundu. Güçlü, okul öğretmenlerine işbirliğinden, velilere ile desteğinden dolayı teşekkürlerini sundu.

Ayhan AKAR

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi