Okul servisi otomobille çarpıştı, 4’ü öğrenci 5 kişi yaralandı

Sarayköy’de  içerisinde 15 öğrencinin bulunduğu okul servis aracı otomobille çarpıştı. Kazada yaralanan 4 öğrenci ayakta tedavi edilirken, araçta sıkışan otomobil sürücüsü itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu çıkarıldı.

15-02-2019 10:38:21

Edinilen bilgilere göre, kaza Denizli-Aydın Karayolu Beylerbeyi Kavşağı'nda meydana geldi. Mehmet Köse idaresindeki 20 FP 102 plakalı otomobil kontrolsüz kavşakta henüz belirlenemeyen bir nedenle  15 öğrencinin bulunduğu Hilmi Genç yönetimindeki 20 SC 479 plakalı servis minibüsü ile çarpıştı. 

Kaza sonrası çevredekilerin ihbarı ile olay yerine çok sayıda jandarma ve 112 Acil Servis ekibi ile Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı ekip sevk edildi. Kazada servis aracında bulunan 4 öğrenci öğrenci yaralandı. Yaralılar olay yerinde hazır bekleyen ambulanslar ile çeşitli hastanelere kaldırılırken, otomobil sürücüsü Köse sıkıştığı araçtan  itfaiye ekiplerinin yaklaşık 20 dakikalık müdahalesi sonrası çıkarılabildi. 

Kazaya karışan servis minibüsünün Denizli merkezdeki ortaokul ve liselerde öğrenim gören öğrencileri Sarayköy ilçesine götürdüğü öğrenildi.  Yaralı öğrencilerin hastanelerde ayakta yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildiği öğrenildi. İHA

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi