20 Ağustos 2022 Cumartesi

Muz çalarken kameraya yakalandı

Deliktaş Mahallesi’nde bir marketten  muz dolu  kasanın çalınma anı güvenlik kameralarına yansıdı. Hırsızın rahat tavırlar sergilemesi dikkatlerden kaçmadı.  Market sahibi şikayetçi oldu.

16-02-2019 10:10:34

Olay, Deliktaş Mahallesi Şehit Yılmaz Bakan Caddesi üzerindeki bir markette meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde Halil Turgut isimli vatandaşa ait markete gelen bir kişi, market sahibi ve çalışanlarının içeride olduğu sırada bir süre etrafı kolaçan etti. Ardından yerde dondurma dolabının yanında bulunan ve içerisinde yaklaşık 10 kilogram muzun bulunduğu kasayı alan şahıs kayıplara karıştı. Kimliği belirlenemeyen hırsız muz kasasını aldıktan sonra geldiği motosiklete binerek kaçtı. Hırsızlık anı işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. 

Olay sonrası polise şikayetçi olan market sahibi Turgut, olayın akşam 20.30 civarında gerçekleştiğini ve muz kasasının çalındığını iş yerini kapatırken fark ettiklerini söyledi. Turgut, "Kamera kayıtlarını inceleyince olayı gördük. Gelip istese yiyeceği kadar muz verirdik. Ama gelip kasayla böyle götürmesi olmaz. Bizler de zaten zar zor geçinen insanlarız" diye konuştu.  Turgut’un şikayeti üzerine soruşturma başlatan polis hırsızın kimliğini belirlemeye çalışıyor. İHA

 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi