Mustafa attı, Sarayköy coştu 1-6

Ligde herhangi bir iddiası bulunmayan Yeşil Çivril Belediyespor ile Sarayköyspor Çivril Ahmetçik stadında karşı karşıya geldiler. Maçı 6-1 kazanan Sarayköyspor’da Mustafa attığı üç golle maça damga vuran isim oldu.

02-04-2018 17:41:37

Orhan MIKIROĞLU 

Maçın başından itibaren rakip kaleye yüklenmeye başlayan Yeşil Çivril Belediyespor ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. Maçın ikinci yarısında ise tamamen Sarayköspor’un üstünlüğü vardı. İlk golü atan Ahmet Hüda durumu 2-0 yaptı. 52. Dakikada Hacı Gül’ün yerine oyuna dahil olan Mustafa attığı üç golle maça damga vururken, Sarayköyspor’un 6. Golü ise Ramazan Akça’dan geldi. Yeşil Çivril Belediyespor’un tek sayısını ise 68. Dakikada Akın kaydetti. Maçtan sonra ise üç puanı 6 golle alan Sarayköyspor mutlu bir şekilde Sarayköy’e geri döndü.

Stat: Çivril Ahmetçik

Hakemler: İbrahim Ethem Potuk ***, Hakkı Özkün ***, Faruk Öztaş ***

Yeşil Çivril Belediye: Ethem *, Bilal *, Ali Akıncı *, Devrim *, Doğan *, Mert *, Emre *, Ceylan *, Oğuzhan *Ali Emre *, Akın *

Sarayköyspor: Ramazan ***, Ramazan Akça ***, Baki Emre ***, Emre ***, Hacı ***Dk. 52 Mustafa ****, Ahmet Hüda ***, Murat ***, Kemal ***, Cem ***, Tunahan ***, Yaşar ***

Goller: Dk. 68 Akın (Y. Çivril Belediye), Dk. 34, 48 Ahmet Hüda, Dk. 56, 60 ve 73 Mustafa, Dk. 84 Ramazan Akça (Sarayköyspor)

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi