27 Temmuz 2022 Çarşamba

Muratdede, Karaman ve Gerzele’nin kararı kesin

Merkezefendi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, Muratdede, Karaman ve Gerzele Mahallesi’ndeki hemşerileri ile bir araya geldi. Yoğun katılımın gerçekleştiği toplantılarda vatandaşlar tezahüratlarıyla ‘Subaşıoğlu ile yola devam’ mesajı verdi.

27-03-2019 11:57:14

Merkezefendi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, Muratdede, Karaman ve Gerzele Mahallesi sakinleri ile buluştu. Toplantılara AK Parti Grup Başkan Vekili Cahit Özkan, Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, meclis üyesi adayları ve mahalleliler katıldı. 

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, toplantıda beş yıllık görev süresinde vizyon projeleri olan Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu, Ornaz Vadisi, MKM, İmam Hatip Fen Lisesi, Engelsiz Yaşam Akademisi ve Merkez Kütüphane’nin açılışını gerçekleştirdiklerini söyledi.  Yeni dönemin ustalık dönemi olacağını söyleyen Subaşıoğlu, “ Merkezefendimize Çocuk Üniversitesi kazandıracağız, Hanımeller Çarşısı yapacağız, Gençlik Merkezi, Basketbol Gelişim Merkezi, Kapalı Spor Salonu, Bisiklet Destek Merkezi, Bağımlılıkla Mücadele Merkezi, Mini Fuar Alanı, Drag Pisti, etüt merkezleri, zenginleştirilmiş kütüphaneler, halısahalar, yeni yollar yeni standartlar, yeni parklar yeni temalar üretmeye, yapmaya devam edeceğiz. Sizlerin desteği ile Merkezefendimiz çok daha güzel olacak” diyerek konuştu.

“Tüm projelerimizi öz kaynaklarımızla yaptık”

5 yıllık dönemde borçlanmadıklarının altını çizen Subaşıoğlu, “Sizler 2014 yılında bizlere bir görev verdiniz. Biz, sizlerin emanetine sahip çıkmak adını biraz önce saydığım projelerin tamamını öz kaynakla finanse ettik. Önümüzdeki dönemde de ilçemize kazandıracağımız vizyon projeleri öz kaynakla finanse etmeye devam edeceğiz. 2014-2019 döneminde yapılan her hizmet, her proje sizler için ilçemize kazandırıldı. Sizlerin memnuniyeti, Merkezefendililerin memnuniyeti her şeyin üstündedir. Bizler bu dönem sadece AK Parti’nin değil güçlü Cumhur İttifakı’nın adayıyız. 31 Mart Pazar günü sandıkta Cumhur İttifakı’nı açık ara birinci yapacağız” dedi. Subaşıoğlu’nun konuşması sık sık tezahüratlarla kesildi. Vatandaşların ilgisi güzel görüntüler ortaya çıkardı. Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi