Muhtarlarla buluştular

Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu ile Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle ilçedeki mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Başkan Subaşıoğlu, “İlçemizdeki bu birliğimiz ve beraberliğimiz çok önemli” dedi. 

19-10-2018 16:44:07

Merkezefendi Belediyesi Kırçiçeği Butik Kafe’de düzenlenen kahvaltılı toplantıya Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Denizli Muhtarlar Derneği Başkanı Adnan Kuloğlu ve mahalle muhtarları katıldı. Gerçekleştirilen toplantıda muhtarlarla değerlendirmelerde  bulunuldu. 

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, muhtarların günlerini kutladı, “Kaymakamız Adem Uslu  göreve yeni başladı. Öncelikle kendisine hayırlı olmasını diliyorum.  İnşallah,  birlikte güzel hizmetlere imza atarız. Bugüne kadar hep beraber, bütün mahallelerimizde büyük hizmetler yaptık. Önümüzdeki dönemde de bu hizmetleri sürdüreceğiz. Merkezefendi’mizdeki birlik ve beraberlik diğer ilçelerimize de örnek oluyor.  4 buçuk yılı tamamladık, 5. yıla doğru gidiyoruz. Kalan süre içerisinde biz yine bu gayrette olacağız” diye konuştu.

Muhtarların devletin yürütme organı olduğunu ifade eden Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu, “Bizleri buluşturan Belediye Başkanımız Muhammet Subaşıoğlu’na teşekkür ediyorum. İlçemizde göreve başlayalı 1 ay oldu. Bu süre içerişinde muhtarlarımız ziyaretimize geldi. Muhtarlarımız devletin yürütme organıdır. Sizlerle önümüzdeki günlerde sağlık sıhhat içerisinde çeşitli programlar için tekrar bir arada olmak dileğiyle gününüzü kutluyorum” dedi.
Denizli Muhtarlar Derneği Başkanı Adnan Kuloğlu da muhtarlığın demokrasinin temel taşı ollduğunu belirterek, günlerini unutmayan Başkan Muhammet Subaşıoğlu’na teşekkür etti.
Haber Merkezi
 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi