Minyatür şampiyonluk kupaları 1500 TL’den satışa sunuldu

Denizlispor yeni sezonun ilk projesini hayata soktu. Gelir getirici projelere Yukatel sponsorluğu ile başlayan Denizlispor yönetimi, minyatür şampiyonluk kupalarını satışa sundu. 

13-07-2019 11:52:33

9 yıl aranın ardından Süper Lig’e geri dönen Denizlispor, sezon öncesi kadro hazırlıklarının yanı sıra, mali çalışmalarına da devam ediyor. Denizlispor yönetimi, kulübe gelir sağlamak için şampiyonluk kupasının minyatürünü yaptırıp satışa sundu. 26.5 santimetre uzunluğundaki minyatür kupayı şimdilik 1500 adet yaptırarak, 1500 TL’den satışa sunan Denizlisporlu kurmaylar, buradan ciddi gelir elde etmeyi planlıyor.  İlk minyatür kupayı Başkan Ali Çetin, eski futbolcu Mehmet Ekmekçi’ye teslim etti.

Kulüplerin düzenli gelirlerinin olması gerektiğini vurgulayan Başkan Çetin, “Süper Lig’de gelirlerimiz artacak ama giderlerimiz de aynı oranda artacak. Tek bir kaynaktan gelen mali destek yeterli değil, bunun için de projeler üretiyoruz. Kulübü borca sokmadan gelir kaynakları sağlamaya çalışıyoruz.  Daha önce bildiğiniz gibi çakmak ve bayrak projelerini yürüttük. Önemli oranda da gelir sağladık. Şimdi de minyatür kupa projesine başladık. Spor Toto 1.Lig şampiyonluk kupası ile aynı malzemeden minyatürlerini yaptırdık ve satışına başladık” dedi. Orhan MIKIROĞLU

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi