27 Temmuz 2022 Çarşamba

MHP’nin milletvekili aday listesi açıklandı

Milliyetçi Hareket Partisi’nin 24 Haziran’da yapılacak 27. Dönem Milletvekilliği Seçimleri için aday listesi açıklandı. MHP’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre Denizli’de ilk sırada Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan yer aldı. 

19-05-2018 13:00:58

Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, dördüncü kez birinci sıradan aday gösterildi. İkinci sırada işadamı Mehmet Uz, üçüncü sırada eski İl Başkanı Ferudun Ünal bulunuyor.  MYK üyesi Gülay Özcan ise 4. sıradan aday gösterildi.  Cumhurbaşkanlığı seçimlerine Cumhur İttifakı bünyesinde girecek olan MHP’nin Denizli  milletvekili aday listesinde Mehmet Altıntaş beşinci, İŞ Kur eski İl Müdürü Feridun Giresun altıncı, Emrah kozak yedinci ve Şule Ocakoğlu sekizinci sırada yer aldı. 

“Hayırlı olsun”

Aday listesini değerlendiren MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, “Açıklanan liste, Genel Merkezimizin takdiridir. Adaylarımıza ve Denizli’mize hayırlı olsun. Adaylarımızla bir olup, en fazla  milletvekilini MHP’nin çıkarması için çalışacağız. Denizli MHP olarak yol haritamızı belirledik. 24 Haziran seçimlerinde en iyi sonucu almak için gitmedik köy, çalmadık kapı bırakmayacağız. Ülkemizin birlik ve beraberliği için bugüne kadar hep elini taşın altına koyan parti konumunda olan MHP, yine aynı fedakarlığı gösterecektir.  MHP, ülke genelinde ve Denizli’de sürpriz parti olacaktır” dedi.

 

21 Mayıs’ta Yüksek Seçim Kurulu’na verilecek Denizli Milletvekili aday listesi şu şekilde;

1- Emin Haluk Ayhan

2- Mehmet Uz

3- Ferudun Ünal

4- Gülay Özcan

5- Mehmet Altıntaş

6- Ferudun Giresun

7- Emrah Kozak

8- Şule Ocaklıoğlu

Haber Merkezi

 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi