MHP mahalle ziyaretlerini sürdürüyor

Milliyetçi Hareket Partisi Merkezefendi Teşkilatı, mahalle gezilerini Yeni Mahalle’de sürdürdü. İlçe Başkanı Yurdahan Özkan, Merkezefendi’de çalınmadık kapı bırakmayacaklarını söyledi.

19-02-2018 16:27:19

Mahalle gezilerine devam eden MHP Merkezefendi teşkilatı bu kez Yeni Mahalle’de ikamet eden Osman Pala’ya misafir oldu. Mahalle temsilcisi Pala’dan Yeni Mahalle hakkında bilgiler alan MHP Merkezefendi İlçe Başkanı Yurdahan Özhan ve yönetim kurulu üyeleri mahallede gerçekleştirilebilecek projeleri masaya yatırdı.

İlçede çalınmadık kapı, ayak basmadık yer bırakmayacaklarını söyleyen MHP Merkezefendi İlçe Başkanı Yurdahan Özhan,” Merkezefendi Belediyesi’ni MHP’ye kazandırmak adına çalışmalarımız devam ediyor. Bu konuda hiçbir zaman kararımızdan ve duruşumuzdan taviz vermeden ileriye dönük projelere imza atmak istiyoruz. Nokta atışlarla Merkezefendi seçimlerini kazanmak, halkın hizmet eri olmak istiyoruz. Merkezefendi’de ayak basmadık yer ve çalınmadık kapı bırakmayacağız. Herkesin dertlerini dinleyeceğiz ve çözüm olmaya çalışacağız. Bunu 2019 seçimleri için yapmıyoruz. Bunu bir insan bir gönül hizmetkarı olarak yapıyoruz. 2019’da Merkezefendi Belediyesi’ni daha güzel bir belediye Denizli halkını bekliyor olacak” dedi.

Haber Merkezi

 

 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi