MHP’li Yarımca’dan Subaşıoğlu’na destek

MHP eski Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, Cumhur İttifakı’nın AK Partili Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu’na tam destek verdi. Yarımca’yı ziyaret eden Subaşıoğlu, “Hep beraber bu yolda el ele, omuz omuza yürüyeceğiz” dedi.

15-03-2019 15:55:36

Merkezefendi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda bir ziyaret de 2009-2014 yılları arasında Milliyetçi Hareket Partisi’nden Kale Belediye Başkanı olan İsmail Yarımca’ya gerçekleştirildi. 

Milliyetçi Hareket Partisi Eski Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, Subaşıoğlu’na desteklerini belirterek, “Merkezefendi Belediyemizin kurucu başkanıdır. En baştan bir düzen kurdu. Merkezefendi İlçemize kayda değer birçok hizmeti oldu. Muhammet Başkanımızın yanındayız. Sonsuz desteğimiz yanındadır” dedi.

AK Partili Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu ise desteklerinden dolayı Yarımca’ya teşekkür etti. Subaşıoğlu, “Cumhur İttifakı olarak, var gücümüzle çalışarak 31 Mart’ta güçlü bir şekilde sandıklardan birinci çıkacağız. Hizmetlerimize, çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hep beraber bu yolda el ele, omuz omuza yürüyeceğiz. Dualarınızı ve desteklerinizi esirgemediğiniz, daima yanımızda olduğunuz ve bizleri burada ağırladığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi