6 Ağustos 2022 Cumartesi

MHP’li avukatlar İstanbul’da görev yaptı

Türkiye’nin kilitlendiği İstanbul seçimlerinde Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Avukat Yusuf Garip öncülüğünde 10 avukat sandık başında görev yaptı. 

24-06-2019 12:30:05

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi tarafından İstanbul’da yapılacak Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı seçimleri için 81 ildeki partili hukukçulara görev çağrısı yapılmıştı. Çağrı sonrası Denizli’de koordinasyonu sağlayarak MHP’li 10 avukat arkadaşıyla İstanbul’a yola çıkan Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Avukat Yusuf Garip, seçim çalışmaları içerisinde aktif rol aldı. MHP Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Fethi Yıldız’la görüşen Garip,  seçim öncesi özel çalışmalara da imza attı.  Avukat arkadaşlarıyla birlikte İstanbul’da yaşayan Denizlililer ile birçok platformda bir araya gelen Garip, Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’a destek çağrısını iletti. Denizlili ekip ayrıca seçimlerin; seçim hukuku ve ilgili mevzuat hükümlerine uygun şartlarda gerçekleşmesine hizmet etmek amacıyla sandık başlarında hukukçu olarak görev yaptı.

Denizli’de koordinasyonu sağlayarak İstanbul’a gelip çalışmalara başladıklarını belirten Avukat Garip, “İstanbul’da Denizlili çok sayıda vatandaşımızla buluşarak kucaklaşma imkanı bulduk. İstanbul seçimleri noktasında mega kentin yapılacak projelerle ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında Cumhur İttifakının adayı Binali Yıldırım’ın engin tecrübesiyle büyük bir değişim sağlayacağını paylaştık. Seçimlerde, Denizlili avukat arkadaşlarımızla birlikte Genel Başkan Yardımcımız Fethi Yıldız beyin öncülüğünde güvenli ve sıkıntısız geçmesini sağlamak amacıyla da gereken ne varsa  yaptık” dedi.

Haber Merkezi

 

 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi