Merkezefendi’de kadro mutluluğu

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu’nda düzenlenen İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi programına katılarak taşerondan kadroya geçen personelle bir araya geldi. Taşeron sisteminin ortadan kalktığının altını çizen Başkan Subaşıoğlu, personele kadrolarının hayırlı olmasını diledi. 

14-04-2018 11:38:42

Merkezefendi Belediyesi’nde 378 taşeron işçi kadroya geçti. Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu’nda kadroya geçen personel için düzenlenen İş Sağlığı ve Güvenliği eğitime katıldı. Kadroya geçen işçilerle bir araya gelen Subaşıoğlu, taşeron sisteminin tamamen ortadan kalktığını belirterek, kadrolarının hayırlı olmasını diledi. 

Kanun Hükmünde Kararname kapsamında 378 taşeron işçinin belediye şirketi MERTAŞ’a aktarıldığını söyleyen Subaşıoğlu,”Artık taşeron sistemi komple ortadan kaldırıldı. Bütün arkadaşlarımız maaşlarını doğrudan  Merkezefendi Belediyesi’nden alacak. 378 personelimiz belediyemizin yüzde 100 iştirak sermayesine sahip olduğu MERTAŞ şirketine aktarıldı. Bundan sonra ihale yöntemleriyle işlere ara vererek personel çalıştırma sistemine de son vermiş bulunuyoruz. Bütün personelimizin Merkezefendi Belediyesi şirket bünyesine geçmiş olması büyük bir avantaj. Önümüzdeki dönem bu konuyla ilgili yapılacak yasal düzenlemeler çerçevesinde mutlaka ek haklara kavuşacaksınız. Bütün arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi