Merkezefendi Belediye Meclisi oybirliğiyle karar aldı

Merkezefendi Belediye Meclisi, Barış Pınarı Harekatı’na destek vermek için olağanüstü toplandı. Siyasi partilerin  Grup Başkanvekilleri  meclis oturumunun Huzur Hakkı’nın Mehmetçik Vakfı’na bağışlanması için önerge verdi. Barış  Pınarı Harekatına destek açıklaması yapılırken, önerge oybirliğiyle kabul edildi. 

23-10-2019 11:49:13

Merkezefendi Belediye Meclisi’nin olağanüstü oturumunde Türk Silahlı Kuvvetlerinin yürüttüğü Barış Pınarı Harekatı’na tem destek verildi. Toplantıda meclis üyelerinin oturum huzur haklarının Mehmetçik Vakfı’na bağışlanması önerisi de oy birliğiyle kabul edildi. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Türkiye’nin  çok uzun süredir terör örgütlerinin hedefindi olduğunu belirterek, “ Ülkemiz içinde teröre karşı sürdürülen mücadelenin sınırlarımızın ötesinde sürmesi ise, uluslararası antlaşmaların ve angajmanların sağladığı bir haktır. Bu bağlamda, Türkiye’nin kendi güvenliğini sağlamak amacıyla Suriye toprakları üzerinde sürdürdüğü terörle mücadelenin meşruluğuna inanıyoruz” dedi. 

Günün birlik ve beraberlik günü olduğunun altını çizen  Doğan, harekatın başarıyla tamamlanacağına inandığını belirterek, “Merkezefendi Belediye Meclisi olarak, Barış Pınarı Harekatı’nda ülkemizin ve Kahraman Mehmetçiğimizin yanında olduğumuzu bildiriyoruz. İnanıyoruz ki gün, her türlü siyasi görüş ayrılıklarını bir kenara bırakarak bir ve beraber olma günüdür. Çünkü söz konusu olan milli güvenliğimizdir, ülkemizin geleceğidir. Harekatın başarı ile tamamlanacağına yürekten inanıyor, fedakar askerimize muvaffakiyetler diliyoruz. Mehmetçik bizim göz bebeğimizdir. Allah Mehmetçiğimizi korusun” dedi. 

 İYİ Parti Grubu adına söz alan Fatih Coşkun, AK Parti Grup Başkanvekili Yavuz Aki ve MHP Grup Başkanvekili  Fırat Dağdeviren de yaptıkları konuşmalarda Barış Pınarı Harekatı’na tam destek verdiklerini dile getirdi. 

Haber Merkezi

 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi