Merkezefendi Basket'ten transfer harekatı

TBL’de mücadele eden Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, iç transferde 7, dış transferde ise 2 oyuncuyla resmi olarak anlaştı.

18-06-2020 15:56:27

Yeni sezon hazırlıklarına tüm hızıyla devam eden Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket'te çalışmalar tam gaz devam ediyor. Sezona ilk olarak Baş Antrenör Şahin Ateşdağlı ile yeniden anlaşan ve Genel Menajerlik görevine ise Evren Yenice'yi getiren Denizli temsilcisi sezon öncesi çalışmalarına hız verdi.

Yeni sezona iddialı şekilde hazırlanan Denizli Basket'te iç transferde 7 oyuncu ile tekrar anlaşma sağlandı. Kaptan Ümit Sonkol, Gökhan Yazıcıoğlu, Denizcan Çevik, Barış Kaan Özkan, Bertan Baştan, Altan Erol ve Bora Hun Paçun'la tekrar anlaşan transfer komitesi dış transferde ise Konyaspor'dan Mehmet Özdoğan, Akhisar'dan ise Merthan Mutlu ile anlaşma sağladı.

Transfer komitesinde yer alan Asbaşkanlar Veli Tefenlili ve Gökhan Gökşin, transfer çalışmalarının devam ettiğini ve Denizlililere yakışan bir kadro kurulacağını söylediler. Asbaşkan Veli Tefenlili şunları söyledi. Tefenlili," İç ve dış transfer çalışmalarına devam ediyoruz. Hocamızın verdiği rapor doğrultusunda öncelikle iç transferi bitirdik. Dış transferde ise Basketbol severlerin yakından tanıdığı iki başarılı arkadaşımız olan Mehmet Erdoğan ve Merthan Mutlu'yu kadromuza dâhil ettik. Çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Asbaşkan Gökhan Gökşin ise, yabancı transferi konusunda aceleci olmadıklarını ve bu konuda ince eleyip sık dokuyacaklarını ifade etti. Gökşin," Öncelikle takımın iskeletini koruduk. Yeni sezonda yine iddialı bir kadro kurarak Denizlililere yakışan bir takım oluşturacağız. Taraftarlarımızın gönlü rahat olsun" diye konuştu.

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Genel Menajeri Evren Yenice ise," Öncelikle her zaman bize sonsuz destek veren Belediye Başkanımız Sayın Şeniz Doğan'a teşekkür ediyorum. Yönetim kurulumuz ve başkanımız Veli Devecilerle uyum içindeyiz. Kendilerine teşekkür ederim. Transferde bir hayli yol aldık. Önümüzdeki süreçte yine yeni isimler takımımıza katılacak" dedi. Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi