Makeup Fatma Güzelliğin Adresi, kuruluş yıl dönümünü kokteylle kutladı

Denizli’de Makeup Fatma Güzelliğin Adresi, 10. kuruluş yıl dönümünü görkemli bir kokteylle kutladı. 

04-07-2019 12:13:22

10 yıldır kusursuz hizmet anlayışıyla kadınların vazgeçemediği adres olan Makeup Fatma Güzelliğin Adresi Güzellik Merkezi, kuruluş yıl dönümünü renkli bir etkinlikle kutladı. Değirmenönü Mahallesi 1384 Sokak’ta hizmet veren güzellik merkezinin 10. Yıl kokteyline Kuaförler ve Berberler Odası Başkan Adayı Sayın Yakup Güleç, Sude Kozmetik sahibi Ahmet Demiralay ve eşi Cemile Demiralay,  Sude Güzellik Salonu’ndan Neriman Ceylan Sarısoy ve Bilge Ceylaner, Han Plus Çamlık Yatırım sahibi Şule Han Yıldırım,  ABC Collection Modacı ve Tasarımcı Ayşen Demir,  Almanya’dan Jasmin Krettek katıldı. 

Organizasyonu Aurora Süsü Dünyası’nın düzenlediği etkinlikte işletme sahibi Fatma Taşkın Cebeer, konuklarıyla tek tek ilgilendi, katılımları için teşekkürlerini iletti.  10 Yıl kutlamasında Cebeer’i  kuaför arkadaşları  Derya Karaduman, Uğur Arpacıoğlu, Belma Halcı, ses sanatçısı Merve İlçi ile  arkadaşları  Özlem Özalp, Çilem Akçiçek, Buse Özdemir ve  Ali Taşkın da yalnız bırakmadı. 

Denizli halkına 10 yıldan beri bakım ve güzellik uygulamaları hizmeti verdiklerini söyleyen Makeup Fatma Güzelliğin Adresi sahibi Fatma Taşkın Cebeer, “10 yılı geride bırakmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. 10 yıldan bu yana güzellik ve bakım konusunda koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesiyle  hizmet veriyoruz. Mutluluğumuzu dostlarımız ve müşterilemizle paylaşmak için bu etkinliği düzenledik. Keyifli ve renkli bir etkinlik oldu. Bizi yalnız bırakmayan dost ve müşterilerimize teşekkür ederim” dedi.  Filiz YIĞNAK

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi