Liseliler pazara çıktı

Kayhan 75. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Meslek Liseliler Mahallede Sizinle Projesi’ni Kayıhan Pazaryeri’nde gerçekleştirdi.

23-03-2018 18:13:38

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitimi Genel Müdürlüğünün Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinin tanıtımına yönelik  Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor Projesi kapsamında Kayhan 75. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  öğrencileri Meslek Liseliler Mahallede Sizinle Projesini hayata geçirdi.

Okul Müdürü Şahin Taşkın ve öğretmenleri sorumluluğunda öğrenciler Kayıhan Pazaryeri’nde stant kurdu. Öğrenciler kurulan stantta okullarının tanıtımını yaparak gelen misafirlere helva ikram etti ve okulları hakkında bilgi verdiler. Öğrenciler ayrıca dolaşarak pazar eşyasını taşımakta zorlanan vatandaşların iznini alarak yardımda bulundu, eşyalarını taşıdı.

Okul Müdürü Şahin Taşkın, bu proje ile Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin tanıtımını,  aynı zamanda öğrencilerin yardımlaşma ve ihtiyaç sahibine yardım etme duygularını güçlendirilerek  toplumda kalıcı gönül köprüleri kurmayı amaçladıklarını söyledi.   

Filiz Yığnak

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi