3 Ağustos 2022 Çarşamba

Lara, Çallıları coşturdu

Çal Belediyesi’nin düzenlediği  23.Bağ Bozumu Festivali’nde sahne alan Lara, seslendirdiği şarkılarla izleyenleri coşturdu. 

09-09-2019 11:17:05

Denizli’nin markalaşma konusunda hızlı ve net adımlar atarak en dikkat çeken ilçe konumuna gelen Çal ilçesinde çitçiler de üreticiler de emeklerinin karşılığını almaya başladı. Türkiye’nin en önemli sofralık ve şaraplık üzümünü üreten Çal İlçesi, bunun yanı sıra ürettiği susuz kavun ve domatesin yanında, bamya, biber, patlıcan, kekik ve ay çekirdeği ile bereketli bir sene geçirdi.

Üzüm hasadında sona yaklaşırken Çal Belediyesi 23. Bağbozumu Festivali düzenledi. Festivalinin birinci gününde sahneye Gamze Özçelik ve Efe çıktı. İkinci gün ise Hakan Eyiden ve Lara sahne aldı. Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan,  Denizli’nin sevilen seslerinden biri olan Hakan Eyiden’i kırmayarak sahneye çıkarak oynadı. 7 yıl aradan sonra Çal’a gelen Lara ise seslendirdiği şarkılarla izleyenleri coşturdu. Hayranlarına müzik dolu bir gece yaşatan Lara’ya seyirciler de zaman zaman eşlik eti. Yaklaşık iki saat sahnede kalan şarkıcı  Çal’da 7 sene içinde önemli gelişme yaşandığını da söyledi.Başkan Akcan, festivalde sahne alan sanatçılara üzüm ve domates hediye etti. Haber Merkezi

 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi