1 Ağustos 2022 Pazartesi

Kuyudaki vahşeti koltuk kılıfı çözdü

Pamukkale’de su kuyusunda bulunan yanmış erkek cesedinin kimliği ve cinayet zanlısı belirlendi. 24 yerinden bıçaklanıp, yakıldıktan sonra kukuya atılan cesedin Ozan Solmaz’a ait olduğu belirlendi. Jandarma cinayeti koltuk kılıfından yola çıkarak çözdü, zanlı O.D.’nin cezaevinde olduğu ortaya çıktı.

06-04-2018 16:35:03

Jandarma ekipleri pazartesi günü Pamukkale’nin  Yeniköy Mahallesi’nde boş bir su kuyusunda çürümek üzere olan, yakılmış vaziyette bir erkek cesedi buldu. Tanınmaz haldeki cesedin kimliğini belirlemek için çalışma başlatan ekipler şahsın Aydın’ın Nazilli ilçesinde yaşayan ve kasım ayından bu yana kayıp olan Ozan Solmaz’a (17) ait olduğunu belirledi. Solmaz hakkında, aralarında insan kaçakçılığı da olmak üzere beş ayrı suçtan arama kararı bulunduğu öğrenildi.

24 kez bıçaklanıp yakıldı

Soruşturmayı genişleten  ekipler Solmaz’ın 24 yerinden bıçaklandıktan sonra yakılıp kuyuya atıldığını belirledi. Cesedin yanında bulunan yanmış koltuk kılıfı parçasından yola çıkan Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Nazilli’ye giderek polis kameralarını inceledi. İnceleme sonunda kılıfın ait olduğu otomobil gizlendiği yerde bulundu, bir koltuğunda kılıf olmadığı belirlendi.

Cinayeti hatırlamadı

Jandarma ekipleri otomobilin sahibi Oğuz D.’yi cinayet zanlısı olarak aramaya başladı. Zanlının uyuşturucu ticareti suçundan tutuklandığı ve Kocabaş Cezaevi’nde olduğu tespit edildi. Ekipler cezaevinden alınan izinle Oğuz D.’nin ifadesini aldı.

Zanlı cinayet anını hatırlamadığını iddia etti

Ekipler vahşice bir cinayet işleyen Oğuz Dağ'ın, geçtiğimiz günlerde Denizli’de uyuşturucu satma suçundan tutuklandığını ve Kocabaş Cezaevi’nde olduğunu belirledi. Zanlının  ifadesinde uyuşturucu almak için gittikleri Antalya’dan dönerken Pamukkale ilçesine geçtikleri, uyuşturucu paylaşımı yüzünden tartışma sonrası Solmaz’ı bıçaklayıp  koltuk kılıfı ile su kuyusuna attığını söylediği öğrenildi.  Oğuz D.’nin  ifadesinde olay anında uyuşturucu kullandığı ve olayı hatırlamadığını da belirttiği öne sürüldü. İfadesinin ardından adliyeye sevk edilen Oğuz Dağ, cinayet suçundan bir kez daha tutuklanarak tekrar tutuklu bulunduğu cezaevine gönderildi.

Jandarma büyük bir başarıya imza attı

Hayatını kaybeden Ozan Solmaz’ın, insan kaçakçılığı ile birlikte toplamda 5 ayrı suçtan hakkında yakalama kararı bulunduğu da öğrenildi. Cinayeti işleyen Oğuz D.’nin ise uyuşturucu satışı ile birlikte çeşitli suçlardan ayrıca sabıkasının olduğu  öğrenildi. Jandarma ekipleri yanmış koltuk kılıfı parçasından yola çıkarak cinayeti kısa sürede aydınlatarak önemli bir başarıya imza attı.

İHA

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi