30 Temmuz 2022 Cumartesi

Kura heyecanı

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve işletmesi Denizli Nakliyeciler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne devredilen Bozburun Mahallesi’ndeki Tır ve Kamyon Garajı’nda noter huzurunda yapılan kura çekilişiyle yer teslimleri gerçekleştirildi. 

14-11-2018 17:06:23

Bozburun Mahallesi yakınlarında yaklaşık 45 dönüm arazi içerisinde yapılan park, 99 tır, 60 kamyon ve 49 otomobil kapasiteye sahip olarak inşa edildi. Bodrum ve zemin kat olmak üzere 1.350 metrekare kapalı alana sahip tesis toplamda 2 bin 278 metrekare alana kuruldu. Tır ve Kamyon Garajında nakliyat firmaları için yer tahsisleri kura ile yapıldı. Denizli Nakliyeciler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri, tesislerde tek tek kura çekerek kendilerine ayrılan bölümleri belirledi.

Kura töreninde konuşan Denizli Nakliyeciler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ferudun Fikri Akyol, kamyon ve tırlar için bir park alanı bulunmayışının hem kendi sektörleri için, hem de kent yaşamı için yıllarca sorun olduğunu belirterek, “Dernek olarak girişimlerimiz sonucunda Büyükşehir Belediyemiz 1 yıl gibi kısa bir sürede talebimize cevap verdi. Bu noktada Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a sorunumuza gösterdiği duyarlılık için teşekkür ediyorum. Ayrıca Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan’ın da bu süreçte önemli katkıları oldu. Kendisine de sektörümüz olarak teşekkürü borç biliyorum” dedi. 

Karmaşa ortadan kalktı
Yeni Tır ve Kamyon Garajı ile birlikte artık kent merkezinde gelişigüzel park etmiş, trafiği aksatan kamyon ve tır gibi ağır tonajlı taşıtlar olmayacağını, karmaşanın ortadan kalktığını belirten Dernek Başkanı Akyol, “Şoför kardeşlerimiz de büyük bir sıkıntıdan kurtulmuş oldu. Artık araçlarını park etmek için Denizli’yi mahalle mahalle dolaşmak zorunda kalmayacaklar. Biz de dernek olarak tesisin işletmesini en iyi şekilde yürütmeye gayret edeceğiz. Nakliyeci arkadaşlarımıza hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu. 
Haber Merkezi
 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi