1 Ağustos 2022 Pazartesi

“Kundakçılara karşı birlik zamanı’’

Türkiye ekonomisindeki yoğun hareketliliğe sessiz kalmayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye, MHP Merkezefendi İlçe Başkanı Yurdahan Özhan’dan destek geldi.

17-08-2018 16:29:16

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Türkiye’de son dönemde yaşanan ekonomik gelişmelere dair yapmış olduğu basın açıklamasında,  “ABD kaynaklı husumet ablukasıyla karşı karşıya olduğumuzu net olarak görüyoruz. Döviz kurlarının ardına gizlenip, ülkemize kin ve nefret saçan mihrakların karalık senaryolarına şahit oluyoruz. Türkiye döviz üzerinden kundaklanmak isteniyor. Buna sessiz kalamayız” açıklamasında bulunmuştu. 

MHP Merkezefendi İlçe Başkanı Yurdahan Özhan da Türkiye ekonomisinin sağlam temellere dayandığını, Türkiye’nin bu zorlu süreçten daha da güçlenerek çıkacağını söyledi. Küresel ve yerel gelişmelere bağlı olarak son dönemde artan döviz kuru fiyatlarının ülkemiz ekonomisini hedef aldığını belirten Başkan Özhan, üretime, yatırıma, istihdam ve ihracata devam ederek bu zorlu sürecin üstesinden gelineceğini belirtti.

Özhan,  “ Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin de dediği gibi içinde bulunduğumuz durum ABD kaynaklı husumet ablukasıdır. Türkiye olarak gerçek anlamada iyi noktalarda olmasaydık üzerimize kumpaslar kurulmaz, oyunlar oynanamazdı. Güçlenen Türkiye ekonomisine daha fazla katkı sağlamak, var olan süreci en az zararla kapatmak için kundakçılara karşı birlik zamanıdır. Türkiye ekonomik anlamda güçlü bir ülkedir. Birlik ve beraberliğimizi bozmadan, tek yürek, tek bilek olarak mücadelemizi verelim ki;  dünyadaki güçlü ekonomiler arasında olabilelim” dedi.
Haber Merkezi
 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi